| Antonia075 a întrebat:

Am luat la mate 4.2 si la celelalte medii destul de mari, 9 si ceva la info si aproape 8 la romana. Am depus contestatie la mate si as vrea sa stiu daca sunt sanse sa iau 5 sau nu. Stiu ca peste cateva zile se afla si nu sunteti Mama Omida, dar totusi credeti ca am vreo sansa? Multumesc anticipat

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Sansele cele mai mari sunt sa-ti ramana aceeasi nota. Sunt sanse mici sa ti-o mareasca cu peste 0, 50 puncte, daca diferenta este mai mica ramane nota actuala. Cat despre scadere n-are importanta.

| AC4S4 a răspuns:

Este matematica. La romana, istorie sau alte materii umaniste raspunsurile sunt interpretabile pe un test. Insa, la matematica nota iti va fi modificata doar daca a gresit profesorul in corectarea testului. Sunt sanse foarte mari sa iti ramana nota la fel, sanse micute sa iti scada, si ceva mai mari sa iti urce.

| Lightning1997 a răspuns:

Te ai uitat in barem? La mate nu e subiectivitate ca la romana, e mai clara situatia aici.Gandeste te inca o data latot ce ai facut in lucrare, daca sunt corecte rezolvarile tale si analizeaza baremul.Bafta!

| Panzer1945 a răspuns:

Bineinteles ca intotdeauna exista o sansa. Exista o sansa sa primesti mai mult dar exista si o sansa sa primesti ai mai putin. Depinde de ce-ai scris tu acolo. Succes!

| Antonia075 explică:

De uitat, m-am uitat. Imposibil nu este, dar la cat de mult ghinion am eu ca altii au luat 5-ul care la simulare au facut de 2 si 3 si ma oftic ca as vrea si eu niste profesori mai cum se cade...