Dar ce te intereseaza daca l-ai dat?
Pune mana si invata pentru examen daca vrei la bilingv!
Azi am dat doar proba scrisa.Proba orala o voi da la ora 4(sunt multi copii.)
La scris a fost chiar usor, nu a fost asa greu cum zic unii.
Mie mi-a picat sa spun despre sportul meu preferat, si unde as vrea sa merg in vacanta la vara (activitati, avantaje...bla bla)
Despre ce examen vorbesti tu? Esti incorenta
Ma intrebi ce ma intereseaza daca l-am dat(...ok..pana la urma, de ce ai raspuns daca nu ai ceva inteligent si util de spus)..si apoi spui:pune mana si invata pentru examen ..sa pun mana sa invat pentru examenul pe care l-am dat deja? hmm..cred ca o sa ma apuc de ieri sa invat
Buna! Ieri am dat si eu proba scrisa la engleza si maine o sa dau proba orala. Puteti sa-mi spuneți ce ati avut voi de facut la proba orala?
Am dat scrisul... dupa verificari cu o profa, am luat 67 la scris... oralul urmeaza la 7
simplu scrisul, acum oralul nu stiu
Pai daca l-ai dat draga, ce te mai intereseaza sa intrebi cum a fost si ce le-a picat la examen?
Vorbesc despre examenul de care ai intrebat tu
Pentru ca vreau sa citesc parerile tuturor in legatura cu examenul.Mai ales pentru ca este primul examen pe care l-am dat, si nu sunt singura in situatia asta.Acum ca ti-am raspuns la intrebare.te intreb si eu:de ce ai raspuns la intrebare, daca am precizat ca intrebarea e adresata doar celor care au dat examenul?! Pff..Anyway
Maine dau si eu proba orala. Tu ce ai avut de facut?
Din cate stiu eu, rezultatele se afiseaza pe 5 Iunie...adica Marti! Probabil ca se afiseaza in unitatea in care ai dat examenul