| ExXify50 a întrebat:

Heii TPU, cand te duci sa depui dosarul la liceu ce iti trebuie sa iei la tine?(am inteles ca buletinul si certificatul dar am auzit ca trebuie sa fie amandoua legalizate dar..cum adica legalizate?)mersi funda big grin

Răspuns Câştigător
| Adredemesconf a răspuns:

Bună!
Eu am fost azi şi îţi trebuie copie legalizată doar după certificatul de naştere, după buletin trebuie o copie simplă.În rest trebuie toate fişele alea care le-ai primit de la secretariatul şcolii (fişa medicală, cu dovada că ţi-ai făcut toate vaccinurile şi situaţia ta pe 5-8 plus notele de la examen).
Succes!

8 răspunsuri:
| Chrys26 a răspuns:

Te duci numai cu buletinul si legalizate sunt deja

| RainOfColors a răspuns:

Trebuie sa faci o copie legalizata. Aceasta se face la notar. Succes!

| DaniAdrian a răspuns:

Iti trebuie si un anumit tip de dosar, o foaie de la notar, si niste poze, parca din cate tin eu minte.

| diiiiiiiana a răspuns:

Certificatul de nastere si buletinul legalizate, adica mergi la notar si ti le legalizeaza [6 lei parca] si iti mai trebuie adeverinta medicala de la scoala si foaia matricola [daca asa se numeste on the phone

funda?puppy dog eyes

| Adredemesconf a răspuns (pentru Adredemesconf):

Aaa, şi certificatul îl legalizezi la un notariat.te duci şi îi spui că vrei să legalizezi certificatul pentru dosarul de înscriere. Costă între 5 şi 10 lei.

| ExXify50 explică (pentru Adredemesconf):

Salut,deci daca e sa ma duc numai eu la notar(si nu am facut majoratul adica nu am 18 ani)atunci pot sa fac eu copia legalizata fara unul dintre parinti?

| Adredemesconf a răspuns (pentru ExXify50):

Da, sigur că poţi! Ei îţi fac doar o copie, şi o legalizează prin faptul că îi pun o ştampilă.

| ExXify50 explică (pentru Adredemesconf):

Ok mersi