Bună!
Eu am fost azi şi îţi trebuie copie legalizată doar după certificatul de naştere, după buletin trebuie o copie simplă.În rest trebuie toate fişele alea care le-ai primit de la secretariatul şcolii (fişa medicală, cu dovada că ţi-ai făcut toate vaccinurile şi situaţia ta pe 5-8 plus notele de la examen).
Succes!
Iti trebuie si un anumit tip de dosar, o foaie de la notar, si niste poze, parca din cate tin eu minte.
Certificatul de nastere si buletinul legalizate, adica mergi la notar si ti le legalizeaza [6 lei parca] si iti mai trebuie adeverinta medicala de la scoala si foaia matricola [daca asa se numeste
funda?
Aaa, şi certificatul îl legalizezi la un notariat.te duci şi îi spui că vrei să legalizezi certificatul pentru dosarul de înscriere. Costă între 5 şi 10 lei.
Salut,deci daca e sa ma duc numai eu la notar(si nu am facut majoratul adica nu am 18 ani)atunci pot sa fac eu copia legalizata fara unul dintre parinti?
Da, sigur că poţi! Ei îţi fac doar o copie, şi o legalizează prin faptul că îi pun o ştampilă.
anonim_4396 întreabă:
anaadiaconu întreabă: