Faptul ca ai mers la librarie si ai discutat cu el este o intamplare. Baremul se afiseaza la ora 15:00 pe edu.
Baremul la ora 3 pe site-ul ministerului
eu am scris ca m-am intalnit cu un scriitor contemporan care era poet. nu stiu daca e bine
Multumesc! Si la prima compunere te-ai descurcat?
...pai am scris 24 de randuri. Am scris ca mesajul poetic este exprimat in mod direct prin intermediul fig de stil, si totodata dupa ce le-am scris am spus si ce transmite eul liric. Am cam repetat unele cuvinte... sper sa ma puncteze cat de cat. Tu?
Eu am spus despre trairile eului liric..despre copilarie..mai multe.dar si eu am repetat putin unele cuvinte, dar am facut-o de 30. sper sa nu ma depuncteze ca am facut mai mult decat trebuia. Eu am gresit la sinonime, ca de obicei..la "cer" am zis: ordon, impun. Ce era in capul meu?
Pff... eu am gresit la masura versurilor si tu te stresezi din cauza unui sinonim. In ceea ce priveste compunerea, nu o sa te depuncteze daca ai scris mai mult. Profesoara de romana imi zicea asta inainte de examen, la fel si sora-mea care a trecut prin examenul acesta si a facut acelasi lucru ca si tine. (a luat 9.50)
Aa..atunci e super. Paii..ma stresez la sinonim pentru ca..se presupune a fi un subiect usor..si mereu gresesc la el. Cat ai scris la masura silabelor?
Din cate am inteles, era bine "doresc".dar, poate puncteaza si ce am scris noi.
Aa..atunci, sper sa nu ma depuncteze. Cat ai scris la masura silabelor?
7-5 silabe chiar nu credeam ca o sa ma incurc la asa ceva.
Depinde foarte mult de profesor. Sper sa iau nota mare.
Si eu la fel.dar, dupa ce vad toate "comentariile" de pe TPU..nici nu stiu ce sa mai cred. Oricum, cand o sa se afiseze baremul o sa vedem cine a avut dreptate. Bafta si la mate!