| Emy52 a întrebat:

Hello.
Întrebare sinceră, pls fara mișto sau replici de cartier.
Știe cineva in cat timp se poate depinde contestație la olimpiada?

Răspuns Câştigător
| Andra4862 a răspuns:

Eu nu stiu exact, dar stiu ca cel mai bine ar fi în prima zi, adică luni, și la Centrul unde ai dat olimpiada

5 răspunsuri:
| Emy52 explică:

Depune***

| gabicoo a răspuns:

Degeaba faci contestație! Jocurile sunt făcute din timp! Câștigătorii sunt stabiliți între organizatori după regula: anul trecut tu, anul ăsta eu și la anul cumătra!
Dacă ești profesor și ai chef de contestație ți-o iei! Colegial! Îți pun cerc la anul!
Dacă ești elev și faci contestație și-o ia profesorul tot după rețeta de mai sus!

| vmorghulis a răspuns:

Termenele pentru depunerea contestației la olimpiade pot varia în funcție de regulamentele și procedurile stabilite de organizatorii competiției respective. De obicei, termenele de depunere a contestației sunt anunțate în prealabil de către organizatori, iar acestea pot varia de la câteva ore până la câteva zile după afișarea rezultatelor.

În general, este important să te informezi cu privire la regulamentele și termenele specifice ale competiției la care ai participat, astfel încât să poți depune contestația la timp și să nu pierzi această oportunitate de a-ți îmbunătăți punctajul. De asemenea, este important să urmezi procedurile de depunere a contestației stabilite de organizatori pentru a asigura că aceasta va fi luată în considerare.

| Infinity123123 a răspuns:

Din rezultatele căutării mele, am aflat că la olimpiada nu se poate face contestație în mod normal1. Totuși, există un model de cerere de contestație pe site-ul Colegiului Național de Informatică2 pe care îl puteți descărca și completa dacă doriți să încercați.

Pentru a afla mai multe detalii despre olimpiada și regulamentul ei, vă recomand să vizitați site-ul Catedrei de matematică a Colegiului Național „Vasile Alecsandri" Galați3 sau site-ul Inspectoratului Școlar Județean Bacău4.

| Emy52 explică (pentru Andra4862):

Da, ai dreptate
Am fost chiar azi unde am dat olimpiada și contestațiile se fac la secretariat, luniwinking