Din punctul meu de vedere ai doar doua optiuni:
1. mergi pana la capat cu anul I si vezi daca poti trece la majoritatea materiilor, cu tot cu "greata" pe care o simti. Daca termini cu 3-4 restante sunt sanse mari sa reusesti sa o termini, si chiar sa-ti placa unele dintre materiile din anii urmatori. Anul I e in general plictisitor la orice facultate.
2. Daca vrei neaparat sa renunti, renunta la sfarsitul acestui an. Un an pierdut este o recuperabil, dar daca irosesti doi sau trei ani, deja devine imposibil si costisitor in mod inutil.
1. Cu totii am avut aceasta "greata" cand ne-am trezit de pe bancile liceului, la o facultate unde sunt cu totul alte materii.
2. Ai certitudinea ca la alta facultate nu va fi la fel?
3. Pofta vine mancand
Eu m-am gandit sa renunt acum dupa primul semestru. Ce rost mai are sa stau tot anul degeaba?
Corect: pofta vine mancand. dar facultatea e inceputa de cateva luni. eu zic ca a fost suficient.
Aici nu simt ca fac nimic cu placere. am facut liceu economic si chiar era ok. Am incercat poate sa ma reprofilez si n-a mers. As merge iar pe studii economice.
Daca renunti acum si iesi din modul "student", o sa fie mult mai greu sa iti revii in noul an. Nu sta degeaba 8 luni, ca dupa aia nu se mai lipeste scoala de tine nici cu tamaie
alexcatalin13 întreabă: