| Kkarda a întrebat:

Hey,am nevoie de un mic ajutor daca se poate! Cineva care a dat bacul la istorie pe aici? happy

Răspuns Câştigător
| Neo12 a răspuns:

La acea cerinţă tu trebuie să prezinţi o acţiune la care România a participat la Războiul Rece în afara ţării şi să spui o consecinţă a acesteia. Trebuie să selectezi din acel text sau să înveţi din ce ţi-a predat dânsa.
Tu ar trebui să o iei uşor cu informaţiile şi să încerci să transformi acea frază într-un mod mai familiar tie.
Sinceră să fiu..sunt a 10a la filologie, iar profa ne predă puţin, vorbeşte mult şi nu prea retinem mai nimic. În generală am păţit tot cam la fel, profesorul era bun, dar modul de predare varză. Nu prea ne preda şi astea. Acum regret că n-am putut învăţa nimic. Nici nu-mi place istoria.
Eseurile le poţi căuta pe baza lecţiei pe care vrei să o aprofundezi. Încearcă să cauţi mmodele de subiecte si să încerci să le rezolvi. Prin exerciţiu poţi dezvolta şi învăţa ceea ce vrei.
Sunt aproximativ 12 lecţii cred pentru bac.le poţi găsi pe internet lecţiile din clasa a 12 a sau îţi poţi cumpăra o carte cu materia de clasa a 12 a care te-ar putea ajuta.
Dacă mai doreşti informaţii, spune-mi.

3 răspunsuri:
| Neo12 a răspuns:

Hei
Ce anume te interesează?

| Kkarda explică (pentru Neo12):

Profesoara mea istorie nu mi-a predat lectiile de care am nevoie, cum nu am facut istorie mai deloc in cei 4 ani de liceu, nu stiu boaba...m-am apucat sa invat sinura de ceva vreme, insa am o mica problemaL:profa ne a dat 13 cerinte de eseuri, cu temele din programa, insa nu stiu sa aleg evenimentele potrivite fiecarei cerinte( de ex:prezentarea unei actiuni la care participa Romania in cadrul Razboiului Rece pe plan extern dupa 1950 si prezentarea unei consecinte a acesteia).Eu chiar daca am textul in fata, nu stiu ce sa aleg din ce am acolo.M-ai putea ajuta cu un sfat, cum pot face sa inteleg ce anume am de ales de acolo? sau stii vreun site unde as putea gasi aceste eseuri? Multumesc frumos!

| Bogdana a răspuns:

Buna!

Eu am dat bacalaureatul la istorie în 2014 și îți pot spune cu certitudine că istoria trebuie luată din timp. Poate să vă cadă orice.

Pentru a putea distinge aceste informații trebuie să ai date concise, exacte, organizate cronologic. Iți recomand cu căldura Bacalaureat la Istorie de la Editura Booklet.