Spune-i ca iti pare rau. Ca nu stii ce a fost in capul tau și ca nu se va mai întâmpla.
Dar aici depinde și de profesorii. Adică dacă e profesor mai înțelegător sigur te va ierta dar dacă e ca profesoară mea de matematică venită din iad atunci iti spun ca nu prea ai sansa sa ii convingi. Decât dacă nu le pasa asa de tare.
Stiu cum te simti și nu pot decât să iti urez Succes!
Te duci laprof, cu frumosul nu cu coada sus si spui:
"domnul profesor, m-a luat valul, m-amluat dupa caprele alea mari. imi pare rau. nu se va repeta, imi dau cuvintul.
Pai depinde de profesor. Daca esti mata blanda, s ar putea sa te scuteasca de a ti suna părintii deoarece e si prima abatere. Daca ai fi putin mai rebela, ar trebui sa i spui ca e prima ta abatere si ca pot trece cu vederea. Sau ca ti asumi absenta. Sa spune le ca o trebuit sa pleci. Sau spune i ca tatal tau si a schimbat numarul de telefon si da i alt nr.
Nu suna ma pe nimeni, a zis si el asa sa te sperie. Crezi ca n-are alta treaba decat sa-ti sune parintii? Da nu mai chiuli la el ca poate-l iau nervii si atunci sa mai zic ca ii suna, dar pentru o absenta clar nu se deranjeaza mai ales daca te si vede ca iti pare rau
alexcatalin13 întreabă: