| MeGustaSiempreTu a întrebat:

Hey! ..Am o problema foarte mare.Proful nostru de mate de la liceu este imposibil.Nu explica bine ...Saptamana trecuta am avut balul bobociiilor ( sunt o proaspata boboaca) si ne-a dat un test super mega greu si au fost doar note super mici.Azi mi-a adus si mie lucrarea si am luat 3 ..Tot azi am luat si un zece la franceza.Mamei ii pot zice, ca nu se supara, doar imi zice ca trebuie sa invat mai mult.Dar daca afla tata ...ma omoara in bataie. Tatal meu ma bate din orice..Inca nu I-am zis de 3 si nici nu vreau.Ce credeti ca ar trebui sa fac? Eu ma gandeam sa-i conving sa ma duca la un psiholog ..Pt ca nu mai pot.Please, help me crying. Nu stiu ce sa fac si cui sa-i cer ajutorul.

Răspuns Câştigător
| Adixuuu a răspuns:

Nu pot sa cred ca exista astfel de parinti.Trebuie sa fii ajutat, dar e cam complicat.Incearca sa ii explici ca te ve indrepta si roaga-l sa aiba incredere in tine, spune-i ca te raneste cand te loveste si ca te simti oribil.Sau spune-i asta memei tale si roag-o sa vorbeasca cu el.
Ai putea sa ii faci plangere la politie sau mai bine spune-ti povestea aici office@anpfdc.ro si poate vei fi ajutat. Apeleaza la 116 111 (numarul celor de la protectia copilului) suna la ei si cere-le sfatul, spune ca esti batut foarte rau de tatal tau.

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca te mai bate asa rau mergi la protectia copilului. O palma acolo e o chestie dar bataile groaznice nu sunt bune de loc. Ar trebui sa-i poti spune orice tatalui ca de aia este tata. Nu sa-ti fie frica de el.

| Adixuuu a răspuns:

Protectie copilului.II da o amenda de nu se mai atinge cu niciun deget de tine. Spune asta dirigentei si roag-o sa te ajute.Sau mergi la psihologul liceului si povesteste-i.

| MeGustaSiempreTu explică (pentru Adixuuu):

Ma ameninta ca ma muta de la liceu..Nu stiu ce sa mai fac.

| MeGustaSiempreTu explică (pentru Adixuuu):

Faza e ca sunt fata, si nu stiu cine m-ar lua in serios..Plus ca mi-e frica... Daca afla ce vreau sa fac ma omoara cu mana lui.