Nu pot sa cred ca exista astfel de parinti.Trebuie sa fii ajutat, dar e cam complicat.Incearca sa ii explici ca te ve indrepta si roaga-l sa aiba incredere in tine, spune-i ca te raneste cand te loveste si ca te simti oribil.Sau spune-i asta memei tale si roag-o sa vorbeasca cu el.
Ai putea sa ii faci plangere la politie sau mai bine spune-ti povestea aici office@anpfdc.ro si poate vei fi ajutat. Apeleaza la 116 111 (numarul celor de la protectia copilului) suna la ei si cere-le sfatul, spune ca esti batut foarte rau de tatal tau.
Daca te mai bate asa rau mergi la protectia copilului. O palma acolo e o chestie dar bataile groaznice nu sunt bune de loc. Ar trebui sa-i poti spune orice tatalui ca de aia este tata. Nu sa-ti fie frica de el.
Protectie copilului.II da o amenda de nu se mai atinge cu niciun deget de tine. Spune asta dirigentei si roag-o sa te ajute.Sau mergi la psihologul liceului si povesteste-i.
Ma ameninta ca ma muta de la liceu..Nu stiu ce sa mai fac.
Faza e ca sunt fata, si nu stiu cine m-ar lua in serios..Plus ca mi-e frica... Daca afla ce vreau sa fac ma omoara cu mana lui.