Nu stiu, sper doar sa fie subiecte potrivite pentru toate specimenele, sa nu iau 2.
Ma tot cert cu fratele meu el zice ca sunt 3 subiecte si eu 2 (am dat anul trecut si erau doar 2 subiecte, primul de algebra iar al doilea de geometrie).
S-a schimbat ceva anul acesta sau e tot asa?
Nici tu nu le ai cu matematica!? Eu sunt paralela cu ea!
Nu le am deloc! La simulare le-a dat foarte greu, a fost subiectul 1 mai greu decat 3, si am luat 2. Sper aici sa iau 5, am facut teste si la toate luam peste 4. Ce-o fi o fi.
Da,sa stii! Faza e ca trebuie sa iau note mari daca vreau sa intru la un liceu bun.Am medie dar examenele ma trag in jos ( cel putin la matematica). Si...niciodata profesoara mea de matematica nu m-a incurajat cum facea cu ceilalti. Daca meritam 5, 5 imi punea, adica nu imi marea macar cu un punct nota...in schimb cu altii asa facea.
Mdaaa...nu inteleg deloc matematica.Are atatea formule si definitii . Inteleg ...imi trebuie cat de cat dar nu vad rostul formulelor, adica ma intreaba cineva pe strada vreo definitie sau teoreme? Neah, nu cred!
Si eu patesc la fel! dar mi-ar placea sa iau o nota mare sa'l surprind pe domnu' profesor sa'i arat ca pot
De aceea am ales sa nu merg la profil cu matematica
araulo22 întreabă: