| XYZsnick a întrebat:

Hey, dupa terminare liceului seral se poate depune indemnizatie de somaj?

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

Nu conteaza forma de invatamant(cursuri de zi, seral, frecventa redusa)!--- vei primi indemnizatia daca vei respecta termenul de depunere a dosarului, respectiv de 60 de zile calendaristice de la data incheierii cursurilor liceale.

9 răspunsuri:
| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

La munca cu trantorii; banii de somaj se optin din plusvaloarea realizata de angaati!

| XYZsnick explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Asta-i scopul, jnainte de somaj, am inteles ca te trimit ei la niste interviuri.

| ElSueno a răspuns (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Nu stiu ce parere ai tu, dar dupa 12 ani de scoala nu strica sa stai in somaj cateva luni. O sa aiba timp toata viata sa lucreze.

Nu zic sa stea pe somaj mereu, dar cateva luni nu strica, pana isi da si el seama ce vrea sa faca in viata

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru ElSueno):

Pe banii mei, ai lui, sau ai nu stiu cui!? laughing laughing laughing banii se castiga prin munca; nu se fura precum fac politicienii, excrocii, talharii, proxenetii

Ziceam doar. Dupa 12 ani de scoala sa stai 1-2-3 luni acasa si sa primesti vreo 400 lei e ok. Si nu cred ca-ti ia tie direct din buzunar, mai degraba te fura politicienii.

Tu si cei ca tine ne furati; acceptand plati precum prostituatele!

| XYZsnick explică (pentru ElSueno):

Nu. pai efectiv cand o sa intru in somaj o sa precizez sa opreasca de la nea' Valeriu.

Cei ca mine? De unde ma cunosti tu ca sa ma poti judeca? Vad ca n-ai reusit sa scapi de prostie si de comunism, asa ca n-are rost sa mai continui aceasta conversatie (sau ce-o fi ea). Atat iti mai zic, statul te fura mai mult decat un adolescent care a terminat scoala si vrea si el sa se relaxeze cateva luni pana sa inceapa munca adevarata.

Ai tupeul si impertinentacaracteristica indivizilor care doar i politica se pot evidentia! imi este fraeta de asemenea specmene