Eu il am. e ok.
doar ca nu prea ai mult de facut. S´au poate nu l´am explorat eu destul.
M-am jucat pe ep si shh stiu un secret puteti sa luati haine faine si cu bani normali pe care i faci acolo nu numai cu bani adevarati
Eu jock am 4 conturi:daynadaya, iubitzicka____, kriss28, mumoasa_cristina09 si este cel mai tare jock
Am jocul dar nu l-am prea jucat pentru că nu e tare fain e plictisitor dar iţi recomand aceste jocuri www.imvu.com
www.secondlife.com
E cel mai tare poti sa te casatoresti, sa dansezi sa mergi la cluburi cand vrei e super sh ii fa-ti repede prieteni
Am si eu kaneva dar nu prea mai ma joc pentru ca i-am dat contul meu[dana_elena48]lui bitza97, si nu prea mai joc.Mai am 2 conturi de rezerva Criss96 si Elenuttzageo
Ce pot spune depsre kaneva? E un joc cool daca pot spune asa. Cel mai mult imi place hainele de la Omy:X.Am stat si am explorat tota lumea kaneva si mi-a placut.Este un joc foarte frumos dar cel mai mult mi-a placut faptul ca acum vreo 2 ani cand faceai cont era altfel lumea iar la inceput iti dadea sa alegi dintre 4 camere pe care vrei sa le ai. Daca e ceva add duracell. dana si ne intalnim pe kaneva
anonim_4396 întreabă:
alexcatalin13 întreabă: