anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey Este Cineva Care Joaca Kaneva? Vreau Sa-mi spuneti Cam ce Parere Avetzi Despre Acest Joc Chiar Daca Nu Avetzi Un Cont, Cautatzi Jocu Si uitatziva la el, Ce Parere Avetzi?

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E super tare jocu! Jucati-l si voi nu mai ca trebuie sa aveti peste 12 ani happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Jocu nu e rau doar ca nu ai ce sa faci prea mult adica : poti merge la mall, la club, sa joci jocuri etc.
Deci cum ti am zis, cam asa e jocul resul il descoperi de unde cumperi.

| Cerasela_1494 a răspuns:

Este super si am cont

| Aniithaa a răspuns:

Nu e un joc atat de dezvoltat sa spunem asa mai toate chestiile tari se cumpara cu bani reali adica credite.le pozti castiga la compuri sau daca ti le da cineva apropiat din joc.dar partea nasoala e ca sunt tot felul de obsedatzi care au peste 30 de ani si se gandesc numai la porcariistraight face (stiti ce vreau sa spun prin porcarii raised eyebrows ) in fine mai bine ar fi sa exerimentezi singur/abig grin

| monica_8098 a răspuns:

Da eu joc kaneva de aproape 2 anihappy este un joc superb happy incearca nu o sa regreti
poti sa faci aceleasi lucruri ca in lumea reala doar ca unele sunt contra costhappy

| Bianca_6973 a răspuns:

Eu joc de un an si sunt level 95. Daca iti bagi credite o sa iti placa, pentru ca o sa ai mai multe de facut. Eu mi-am bagat credite si cred ca toata ziua sunt cautata.winking

| Alexandra19998 a răspuns (pentru anonim_4396):

Iesi acasa! Nu esti celebra si daca ai avea haine omy, atata timp cat esti o proasta!

Întrebări similare