anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey Este Cineva Care Joaca Kaneva? Vreau Sa-mi spuneti Cam ce Parere Avetzi Despre Acest Joc Chiar Daca Nu Avetzi Un Cont, Cautatzi Jocu Si uitatziva la el, Ce Parere Avetzi?

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hei este cineva care joaca? Vreau sa-mi spuneti c-am ce parere aveti despre acest joc chiar daca nu aveti un cont, cautati jocul si uitati-va la el, ce parere aveti?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu joc caneva si pam o impresie ca de pe aor wold este mai frumos dar nu conteaza este bun si asta doar pentru prosti

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce super tare mega ultra tare am cont

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da este un joc cooooooooool!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este un joc foarte interesant eu am kaneva dar e cam plictisitor kaneva ce faci mergi cu ia la cumparaturi i faci casa si apoi te imprietenesti cu baieti eee...in fine pana ca si Sims 3 e mai frumos

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E super tare jocul ma joc de 6 luni si deja sunt lvl 20 dar mi-a furat un baiat contul dar am facut rost de el inapoi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este un joc foarte fain si cunoscut.Merita saiti faci cont!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu joc ma gasesti pe contul meu __EmMy__

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este super tare dar in timupul acesta nu merge la aproape nimeni;((

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E un joc super tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa stii ca eu am cont! ma numesc nacu in joc! si imi place mult! sunt lvl 29 aproape 30! e super joku

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna eu sunt FuNkY_KiSs Din K Joc De Mult Timp K Doar Ca La Un Momentan M-am Lasat Si Acuma M-am Reapucat
K este un joc realist in genu second life doar ca nu poti sa tzio tragibig grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este un joc suuuper tare, eu ma joc si am lvl 21 am multe haine si multi prieteni merg in club, dansez si fac bani ...este un joc ca in lumea reala. mi-am construit casaam cheltuit 3000 rewards pe ea si inca o sa mai cheltui.recomand jocul este un joc frumos si distractivtongue.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hey! super joc l-am juca inca il mai joc happy am avut multe conturi am de 60 de 50 si ceva de 30. daca e intrebati de yamatoy happy opa funky kiss happy cf? (foarte frumoasa fata daca amai joca kaneava fiti cu ea happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Faceti loc vne diva... acum aveam lvl 100 d mult dragilor laughing sunt AlexandraM laughingsi acum joc si sunt la fel d celebrawinking va pup

| Alexandra19998 a răspuns (pentru anonim_4396):

Iesi acasa! Nu esti celebra si daca ai avea haine omy, atata timp cat esti o proasta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna Eu Joc Kaneva Daca Vrei Ma Gasesti Pe Contul Meu Uly45:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vreu sa-mi spuna eu nu inteleg ce joc e asta nu inteleg va rog

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Paii. e super...joc d vreo 1 an.sau 3. cam asa...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! vreau si eu acest joc daca il are cineva ast un rasp pe idul urmator paslaruklaudia va multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E super tare jocu! Jucati-l si voi nu mai ca trebuie sa aveti peste 12 ani happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Jocu nu e rau doar ca nu ai ce sa faci prea mult adica : poti merge la mall, la club, sa joci jocuri etc.
Deci cum ti am zis, cam asa e jocul resul il descoperi de unde cumperi.

| XxXNotForKiidsXxX a răspuns:

Eu jock am 4 conturi:daynadaya, iubitzicka____, kriss28, mumoasa_cristina09 si este cel mai tare jock

| PastilutzaColorata a răspuns:

M-am jucat pe ep si shh stiu un secret puteti sa luati haine faine si cu bani normali pe care i faci acolo nu numai cu bani adevarati

| PastilutzaColorata a răspuns:

Am jocul dar nu l-am prea jucat pentru că nu e tare fain e plictisitor dar iţi recomand aceste jocuri www.imvu.com

www.secondlife.com

| Bianca_6973 a răspuns:

Eu joc de un an si sunt level 95. Daca iti bagi credite o sa iti placa, pentru ca o sa ai mai multe de facut. Eu mi-am bagat credite si cred ca toata ziua sunt cautata.winking

| milliondollarslover a răspuns:

Un fel de Second Life?

| Bombonikaaa a răspuns:

E cel mai tare poti sa te casatoresti, sa dansezi sa mergi la cluburi cand vrei e super sh ii fa-ti repede prieteni

| monica_8098 a răspuns:

Da eu joc kaneva de aproape 2 anihappy este un joc superb happy incearca nu o sa regreti
poti sa faci aceleasi lucruri ca in lumea reala doar ca unele sunt contra costhappy

| Cerasela_1494 a răspuns:

Este super si am cont

| alee a răspuns:

Eu il am. e ok.
doar ca nu prea ai mult de facut. S´au poate nu l´am explorat eu destul.laughing

Întrebări similare