Du-te la secretariatul școlii și roagă pe secretara să se uite în catalog. Ori, du-te la sala profesorală și roagă un profesor (oricare), să îți spună dacă ai situația neîncheiată, pentru a ști ce să faci în august, dacă e cazul. Situația neîncheiată se susține înaintea examenelor de corijență.
Să știi că la școală, încă mai sunt profesori care încheie mediile. Poate o găsești tocmai pe diriginta ta. Nu trebuie să îți fie teamă, ce va fi va fi! Hai, curaj!
Iti multumesc pentru raspuns! Cred saptamana viitoare ma voi duce pana la liceu sa vad daca s-a afisat ceva in legatura cu asta sau o voi suna pe diriginta.As vrea sa te mai intreb ceva:stii cumva daca trimite scrisoare acasa daca am ramas cu situatia neincheiata?
Nu trebuie să fii așa speriat! Du-te acum, nu săptămâna viitoare. Dacă poți, chiar azi. Nu vrei să ai un weekend fericit? Du-te că nu-i nimic grav. Nu cred că primești scrisoare acasă, dar nu pot să îți spun exact, fiindcă nu îți cunosc diriginta. Oamenii recaționează diferit. Dacă are suficient timp, o face... : ))
Hey Da, eu din nou Tocmai acum mi-am amintit ca sambata este ziua dirigintei si am sa o sun sa-i urez "La multi ani" si am sa o intreb si daca mi-a incheiat media. Oricum, am sa ma duc si la liceu saptamana viitoare sa ma interesez.Iti multumesc din nou pentru ajutor! :*
Sun-o. Ce atata retinere. Este diriginta ta iar tu ca elev e normal sa te interesezi de situatia ta. Nu te faci de ras cu nimic. Poti sa-i zici ca ai vrut sa fii sigur ca ai trecut la toate. Deci n-are de ce sa te certe.
anonim_4396 întreabă: