Du-te la secretariatul școlii și roagă pe secretara să se uite în catalog. Ori, du-te la sala profesorală și roagă un profesor (oricare), să îți spună dacă ai situația neîncheiată, pentru a ști ce să faci în august, dacă e cazul. Situația neîncheiată se susține înaintea examenelor de corijență.
Să știi că la școală, încă mai sunt profesori care încheie mediile. Poate o găsești tocmai pe diriginta ta. Nu trebuie să îți fie teamă, ce va fi va fi! Hai, curaj!
Sun-o. Ce atata retinere. Este diriginta ta iar tu ca elev e normal sa te interesezi de situatia ta. Nu te faci de ras cu nimic. Poti sa-i zici ca ai vrut sa fii sigur ca ai trecut la toate. Deci n-are de ce sa te certe.
Iti multumesc pentru raspuns! Cred saptamana viitoare ma voi duce pana la liceu sa vad daca s-a afisat ceva in legatura cu asta sau o voi suna pe diriginta.As vrea sa te mai intreb ceva:stii cumva daca trimite scrisoare acasa daca am ramas cu situatia neincheiata?
Nu trebuie să fii așa speriat! Du-te acum, nu săptămâna viitoare. Dacă poți, chiar azi. Nu vrei să ai un weekend fericit? Du-te că nu-i nimic grav. Nu cred că primești scrisoare acasă, dar nu pot să îți spun exact, fiindcă nu îți cunosc diriginta. Oamenii recaționează diferit. Dacă are suficient timp, o face... : ))
Hey Da, eu din nou Tocmai acum mi-am amintit ca sambata este ziua dirigintei si am sa o sun sa-i urez "La multi ani" si am sa o intreb si daca mi-a incheiat media. Oricum, am sa ma duc si la liceu saptamana viitoare sa ma interesez.Iti multumesc din nou pentru ajutor! :*
anonim_4396 întreabă: