| deeapp a întrebat:

Hey, fanii Coreei de sud ce curiozitati si intrebari aveti depre Coreea si pentru un coreean, pentru ca am sansa sa intreb un coreean.

9 răspunsuri:
| Andreea6w4 a răspuns:

thinking, ce ii place la Romania siii, chinezii vor inventa masina timpului? rolling on the floor).

| Λndrei a răspuns:

Și eu am șansa să-mi dau seama că tu crezi că te-ai întâlni cu un omuleț verde cu ochii mari și negri.
De ce nu l-ai întreba ceva ce te-ar interesa pe tine și nu să cauți întrebări pe internet ca să-i pari interesant/ă? Așa poate că o să i se pară că ai fi robot și i-ai băga într-o stare de teroare pe coreeni, ei începând să creadă că nu vor fi primii în realizarea celui mei realist robot.

| deeapp explică (pentru Andreea6w4):

E fascinat de istoria Romaniei si de Vlad Tepes, Decebal, daci si romani, cultura si obiceiuri etc. tare nu? Sunt convinsa ca stie mai multa istorie de cat mine laughing. Si am zis coreean nu Chinez, de unde sa stie el ce gandesc chinezi? China si Koreea sunt doua tari diferite, Romania si Ungaria e tot una?

| deeapp explică (pentru Λndrei):

Nu incerc sa par interesanta ( pentru ca sunt fata, nu poti sa iti dai seama dupa nume? Nu era nevoie sa te chinui sa pui "/" ) el mi.a cerut sa.i pun intrebari despre tara lui ca sa imi arate cat de multe stie despre ea.Si care e faza cu omulet verde?

| sublime89 a răspuns:

Intreaba-l ce crede despre Coreea de Nord, si daca e de parere ca se vor unifica vreodata cele 2 tari, sau daca ar vrea el acest lucru.

| deeapp explică (pentru sublime89):

Crede ca se vor unifica si spera asta pentru ca sunt prea multe probleme. Spune ca au nevoie de putin comunism pentru dezvoltare.

| sublime89 a răspuns (pentru deeapp):

Inteleg, mersi happy Intreaba-l si ce crede despre Kim Jong-Un, daca mai poti big grin

| deeapp explică (pentru sublime89):

E presedintele koreei de nord nu?

| sublime89 a răspuns (pentru deeapp):

Da happy

Întrebări similare