| Ioelan0 a întrebat:

Hey, imi poate sugera careva un manual, culegere, ...etc, care sa cuprinda enzimele din corp, toate lucrurile ce se intampla chimic in corpul nostru, va rog? Am deja Corintul si ceva atlase dar vreau ceva mai precis de atat si nu stiu ce sa imi cumpar

Răspuns Câştigător
| MiraMiraMira987654321 a răspuns:

Manualele de la facultatea de medicina.

5 răspunsuri:
| Smmo a răspuns:

Pentru ce te pregatesti, de ce ai nevoie de asta?

| Ioelan0 explică (pentru Smmo):

Vreau sa dau la medicina

| Smmo a răspuns (pentru Ioelan0):

Succes. Biochimia te-ar interesa, dar sa nu te imprastii. Pana ajungi la facultate, tot manualele de chimie si de anatomie si culegerile de teste pentru admitere de la facultate sunt baza. Iti mai trimit ceva in privat.

| Ioelan0 explică (pentru Smmo):

Ok,mersi foarte mult

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau pentru tine, dar tu nu poti sa faci medicina, pentru ca ai o boala care nu-ti permite asa ceva: AMBLIOPIE.

"Ambliopia sau boala ochiului leneș este o afecțiune caracterizată prin performanța slabă a unuia dintre ochi.
Deși din punct de vedere anatomic, ochiul nu are nici o leziune, imaginile pe care le transmite creierului sunt încețoșate.
Astfel, creierul începe să le ignore și procesează doar imaginile clare primite de la ochiul sănatos Ambliopia sau boala ochiului leneș este o afecțiune caracterizată prin performanța slabă a unuia dintre ochi.
Deși din punct de vedere anatomic, ochiul nu are nici o leziune, imaginile pe care le transmite creierului sunt încețoșate.
Astfel, creierul începe să le ignore și procesează doar imaginile clare primite de la ochiul sănătos."

In caz de ai uitat, uite aici:

"în 4 August | Ioelan0 a întrebat:
Am fost diagnosticat cu ambliopie si visul meu este sa devin chirurg generalist, oare este vreo metoda in care sa pot rezolva problema?
Medicii au spus ca nu pot fi chirurg."

https://www.tpu.ro/......re-sa-pot/