| MissLumy a întrebat:

Hey! off... teme de vacanta, si eu [ca de obicei] las totul pentru ultimele zile, ma rog nu chiar totulhee hee >deci- as avea nevoie de o povestire neobisnuita amuzanta de vreo 10-15 randuri...macar niste idei ceva, mersii muult :X

fuunda + vootwinking

love struck

5 răspunsuri:
| AliceAliceAliceAlice28 a răspuns:

Buna!
Iti poti imagina urmatoarea poveste":tu impreuna cu cateva prietene ati decis sa instalati un cort in fata casei si sa stati toata noaptea spunand povesti de groaza.fiecare dintre voi a spus cate o poveste. tu ai adormit.la fel si celelalte prietene. dupa ceva timp te-ai trezit. din cauza unor zgomote sinistre(poti sa spui ca semanau cu zgomotele facute de monstrul din povestea de groaza a uneia dintre prietene). nu mai puteai de frica, dar ti-ai facut curaj si ai iesit din cort(nu ai vrut sa le sperii si pe prietenele tale). final :era de fapt cainele care scapase din lant si care gasise o jucarie sau altceva cu care se juca,, ce mai sperietura(
poti pune accent pe starea de frica in momentul in acre ai auzit zgomotele

sper ca te-am putut ajuta

| ComeToTheDarkSideWeHaveCookies a răspuns:

ALO! Temele sunt ca sa le faci u acasa SINGURA! Te bazezi pe cei de pe site?! Vai de kpu tau! De ce ai lasat totu' pe ultima suta de metri, ca sa vii repede la calculator(cum sunt sigura ca ai facut toata saptamana)si sa le ceri ajutorul celor de pe TPU?! Alo, copilu', pune mana pe carte si invata, altfel o sa ajungi vanzatoare-n piata! Cwe, crezi ca daku stai si nu faci nimic o sa fac alti fraieri pentru tine?! Deschide ochii!

Răspuns utilizator avertizat
| Dinu_Andreea_Deea_2000 a răspuns (pentru AliceAliceAliceAlice28):

Da, pe mine f mult. happy

| Adrianbos a răspuns (pentru ComeToTheDarkSideWeHaveCookies):

Ce vrei fa?! las-o ma daca nu reuseste sa faca o compunere! Parca te vad pe tine cum cauti pe site-uri! In puii mei de tampita!