| dididiadiana a întrebat:

Hey, poate unii se afla in aceeasi stare ca mine sau sunt mai maturi si ma pot ajuta. Sunt dislexica si sunt in clasa a 10 a, ma tot gandesc la ce facultatele sa dau, dar dislexia nu ma prea ajuta la capitolul matematica sau memorie buna. Stiti cumva locuri de munca sau facultai potrivite pentru cazul meu? Multumesc anticipat. :-)

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună,tu de fapt ai două afeciuni, prima dixlesia care tine de memorie, si a doua este discalculia, aceea tine de matematică, aceste boli nu se pot vindeca niciodata, ele sunt precum diabetul, nu sunt boli vindecabile ca o raceală, cu astea tu trebuie sa traiesti toata viata ta, asa te ai născut, deci daca handicapul ăsta te împiedică sa faci o facultate nu o faci, iar in ceea ce priveste locul de muncă, nimeni nu stie in afara de tine ce talent ai, la ce te pricepi tu, numai părintii tai care te cunosc de cand te ai născut, ei stiu spre ce domeniu ai tu aptitudini, ei te pot indrepta spre o meserie anume, dar acum nu stiu cîte clase ai facut? ai liceul? ce vârsta ai? in afara de problema mentionată de tine, mai ai si alte handicapuri? fizice sau de altă natură? multumesc mult, sanatate multa, esti singura la părinti, sau mai ai frati, surori, ei/ele cum sunt? Sunt bine? sau au si ei probleme de sanatate. de unde esti?

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Scuze, afectiuni am vrut sa zic.

| dididiadiana explică:

Nu e handicap eu una as putea spune ca e talent ma face sa gandesc diferit si sa fiu creativa..singura priblema e meomrarea mai grea a lucrurilor si matematica asa cum am zis...am pus intrebare fiindca nici ai mei nu stiu chiar exact ce talente am findca is cretiva si ma indrept spere desen si uneori scris dar astea nu-s mesri din care poti trai mami ar vrea sa merg pe medicina aici intervine problema memortului fiindca la mecicina este multa materi de retinut iar eu am si propia mea parere daca tot fac medicina m-as duce pe psiho cum pot vedea lumea altfel pot da altfe de sfarturi si deja de pe acum vad ca functioneaza dar si aici partea negativa e ca nu e meserie de trait + in Arad unde stau eu e plin de psihologi...alte ideii sau pareri?

| minrest a răspuns (pentru dididiadiana):

Dar tie ce iti place sa citesti, la ce emisiuni te uiti din proprie initiativa, ce iti trezeste curiozitatea din ce vezi in jur?