Hey salut as dori o lista cu idei pentru facultate
Ma refer as vrea niste idei pentru ce sa dau. Sa dau la drept la psihologie nu stiu si de asta am nevoie de niste idei help va rog
Funda
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Dai acolo unde iti place tie si crezi ca esti in stare sa si termini. Cele doua facultati mentionate de tine, sunt frumoase, se poarta, au devenit chiar facultati de fite.
no sa inveti nimica in facultati pentru ca nai de la cine iar minuni cam putine, nu creste mintea pe garduri car FUMAO toti studentii, orice ai alege nai nici un viitor o sa ajungi sa termini o facultate si sa muncesti pe zece milioane fa un calcul iti scoti bani de studii in cinspe ani, spaga dorguri si sex atata e facultatea, nu te descurajez daca vrei poti sa termini o facultate ce pot sa-ti spun din experienta fa una de trei ani si daca poti cat mai aproape de casa, ai cheltuieli in alt oras cacalau, nu te rupe cu invatatura ca oricum e doar o porcarie facultatea.
in afara de curve care sug **** pentru bani pe la servici cu facultate de angajate, curve si javre de oameni angajati pe bani pentru bani in sistemele MAI SRI si ce tine de stat SPITALE zi-mi unde vei munci ca unu corect, nu la KFS sau vreiun marchet, deschide ochii daca esti atat de bun si aia care lucreaza la stat is asa mari dati-va ma demisia si lucrati ca SRL nu la supt!
Bă, da' nu trebuie să lucrezi la supt, că poţi foarte bine să faci să te sugă alţii pe tine.
Io pot vorbi în ce mod vrei tu, că mă adaptez.
Tu deschide-ţi ochii şi scoate-ţi dopu' din cur. Păi ce, dacă eu-ţi spun că căcatu miroase a trandafiri, tu ce faci, îl miroşi ca să vezi? Dacă eşti atât de inteligent precum te dai, o să înţelegi.
Avertisment de la mine: Inteligenţa nu-i tot una cu pesimismu.
cred ca o suta de ani de existenta a universitatilor si a tot felul de ciumpalaci cu titluri care mai decare arata starea depravabila a cocinii numite societate, si da cand stai langa un **** cu timpul ajungi sa crezi ca e normal ca miroase a trandafir, ce a mai spui ce cei ce vin dupa tine li se pare normal, ca sa ajungi vreun sef sa te pupe un cur eu zic ca ai de lins destul de muuulti ani prin sistemele statului, daca esti cineva iti faci propriul destin si muncesti pentru tine nu la supt pentru mine o curva de pe centura e un om de onoare pe langa o curva cu facultate de gen feminim sau masculin care suge prin birouri ( suge sexual sau asa un fel de lingaiala ), sa stii ca suptu tot din rahatu devenit parfum deriva e ceva normal inteleg, ce faci cu facultate ma? si ce inveti intr-o facultate? la ce te ajuta?
No, atunci hai să stăm toţi, să nu facem nimic, şi să ne trăim viaţa de-a ***, să n-avem nici o ambiţie sau vis, să ne "facem noi propriul destin", prin vîndierea trupului sau adunând gunoaiele cu beţişor de pe stradă sau să propovăduim (traducere: să hărţuim oamenii bătând la uşile lor până le scoatem din balamale şi apoi să le dăm hârtiuţe) în numele Domnului. Păi te ajută bă! Facultatea nu trebuie să-ţi fie obiectiv, trebuie' să fie uşă!
la noi e lumea a treia unde instincul de supravietuire domina instinctul de haita de lupta ca animalel in padure pentru supravietuire nu pentru a face veba e sa moara vecinu sa ii iau capra acuma capra nu stiu daca la romani e animal sau pozitie cred ca doua varianta, nai ce invata din faculate ai sa te convingi vor doar sa spele pe creier oameni ma rog, o sa ajungi cu diploma-n mana la urma sunt destui care termina anul asta si ce or sa faca? zi-mi tu mie?
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.217.237.68) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro