anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey salut as dori o lista cu idei pentru facultate
Ma refer as vrea niste idei pentru ce sa dau. Sa dau la drept la psihologie nu stiu si de asta am nevoie de niste idei help va rog
Funda

8 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Dai acolo unde iti place tie si crezi ca esti in stare sa si termini. Cele doua facultati mentionate de tine, sunt frumoase, se poarta, au devenit chiar facultati de fite.

Răspuns utilizator avertizat
| Teardrop a răspuns (pentru Gass93sv):

Dacă eşti prost, normal c-o să ajungi să lucrezi pe zece milioane. Tu poate o să ai 11.

Bă, da' nu trebuie să lucrezi la supt, că poţi foarte bine să faci să te sugă alţii pe tine.
Io pot vorbi în ce mod vrei tu, că mă adaptez.

Tu deschide-ţi ochii şi scoate-ţi dopu' din cur. Păi ce, dacă eu-ţi spun că căcatu miroase a trandafiri, tu ce faci, îl miroşi ca să vezi? Dacă eşti atât de inteligent precum te dai, o să înţelegi.

Avertisment de la mine: Inteligenţa nu-i tot una cu pesimismu.

No, atunci hai să stăm toţi, să nu facem nimic, şi să ne trăim viaţa de-a ***, să n-avem nici o ambiţie sau vis, să ne "facem noi propriul destin", prin vîndierea trupului sau adunând gunoaiele cu beţişor de pe stradă sau să propovăduim (traducere: să hărţuim oamenii bătând la uşile lor până le scoatem din balamale şi apoi să le dăm hârtiuţe) în numele Domnului. Păi te ajută bă! Facultatea nu trebuie să-ţi fie obiectiv, trebuie' să fie uşă!