Eu zis sa dai la stiinte ale naturi intensiv sau la filologie. Acuma, depinde si de tine, unde vrei sa mergi. Eu sunt pe cls 8 si o sa dau la stiinte ale naturii. Asta e parerea mea, dar orice ai alege iti doresc bafta! Sper ca te-am ajutat.
funda?
Pai ca profil dupa cum iti plac tie materiile astea ai putea sa te duci la Stiintele Naturii sau Filologie daca chiar iti place Romana si Istoria macar. Iti spun ca oricum iti vei schimba perspectiva pana la anul..eu in a7a ma gandeam ca intru in Sincai sau Caragiale dar dupa ce am vazut ce medie am dupa examene mi-am schimbat parerea Acum sunt in Calinescu si e foarte bine. Eu zic sa mai ai rabdare cu alegerile.
De la stiinte ale naturii poti sa dai la orice facultate, de la filologie poti iesi judecator, profesor, traducator etc.
Romana, civica, limbi staine, logica, matematica, hmmm. si cred ca si putina istorie si geografie
Eu iti zic sa iti alegi profilul uman ..deoarece examenele si bacu o saa fie mai mult legat de Romina. engleza. istoria. si un obiect la dorinta... iar la real e totul alfet acolo trebuie mult la mate kunoshtintze dar foarte mult depinde si de ceeea ce vrei sa devii in viitor daca profesia ta tine de limba sau de istorie apoi profilul uman e cea mai korekta alegere dar daca vrei ceva de genu bugalter sau de genu ista apoi profilul real o s ate ajute mult. Totul depinde de tine si de ceea ce vrei tu in viitor. sigur ca nimic nu e usor da dupa cum am vazut eu la romina ai succese mari asa ca nu cred ca trebuie sa stai mult pe ginduri >
CordovanRaul întreabă: