| artemidak a întrebat:

Hey TPU.

Am 11 ani și am avut media 4 la romană și la mate pe semestrul unu.

Nu vreau sa rămân corigent orice ar fi, cum as putea păcăli profesorii sa ma treacă?

Răspuns Câştigător
| bogdan324 a răspuns:

Pentru voi astia care-i spuneti sa invete si atat,subliniez,,ATAT"-sunteti niste generici care stiu doar fraza "wow,e simplu, invata!" insa nu se pun in locul lui fiindca poate ii este si lui greu, poate este derutat si nu stie ce sa invete.
Nu stiti sa motivati un copil, in plus nu cred ca toti ati fost niste Einsteni la varsta lui.
Cat pentru cel care intreaba: Nu prea ai cum sa-i pacalesti, insa ce as vrea sa stiu este cum iti petreci majoritatea timpului liber?

14 răspunsuri:
| Raducons a răspuns:

Tu vrei sa treci prin scoala ca rata prin apa, dar pe spatele tau faci.
Nu învata că ne trebuie prosti! Cu 8 clase gasesti usor servici.

| Violleta2022 a răspuns:

Invatand lectiile foarte bine si luand numai note de 9 si 10.
Or sa fie socati si nu vor avea ce sa-ti faca, decat sa te treaca!

| adrili10 a răspuns:

Este o metoda foarte sigura de a nu rămâne corigent.Aceasta consta in a te pregăti ora de ora pentru a obține note mari.

| Problematicul9106 a răspuns:

Nu poti. trebuie sa inveti macar de 5

| mtw123 a răspuns:

Nu prea ştii ce vorbeşti. Profesorii tăi sunt oameni maturi, nu ai cum să-i păcăleşti să te treacă pe tine fără să depui puţin efort. Învaţă şi o să treci. Până la urmă pentru tine înveţi.

| AndreeaDeea2 a răspuns:

Cea mai buna soluție ar fi sa înveți, știu ca nu îți place dar o sa ai mare nevoie de carte, ca sa înveți cât mai ușor încearcă sa subliniezi lecțiile și ideile cu culori diferite și crede-ma ca te va ajuta. Eu doar ce m-am mutat in Anglia când am ajuns nu știam bine limba și sunt la Colegiu, și așa am învățat, subliniind ideile, oricum nu ai lecții atât de lungi, bafta!

| Numeusorderetinut a răspuns:

Daca esti ok la ora lor si nu faci galagie, mai raspunde si tu la ore, macar din cand in cand, daca nu ii deranjezi si vad ca incerci o sa te treaca sigur, evident ca depinde si de ei, tu ii cunosti mai bine. Incearca totusi sa sa mai inveti putin, sa mai iei si tu un 7 pe acolo, daca sunt ceva concursuri participa si tu la unu ca nu cred ca mori o data.

| artemidak explică (pentru bogdan324):

E adevărat

oricum am pus întrebarea mai mult de așa)))

in realitate am mai mult de 11 ani iar pe semestrul trecut am avut media 9, 94)))

| artemidak explică (pentru AndreeaDeea2):

Sincer eu personal nici îmi scriu lecțiile sau ceva in clasa = )

| artemidak explică (pentru Numeusorderetinut):

Sincer am unii profi care le pun 4 ălora de 10 fără motiv, fie ei olimpici sau genii deci...)))

| ACTH a răspuns:

Ai 11 ani si stai pe TPU.
ma miram de ce dai raspunsuri asa penale si penibile.

| artemidak explică (pentru ACTH):

Am 16 și o târa boul lu’ dumnezeu

pe asta am pus-o de plicti

| ACTH a răspuns (pentru artemidak):

Chiar si-asa, se vede ca ai 16 ani

| artemidak explică (pentru ACTH):

A cpnm?)