| Crissuletsu a întrebat:

Hey TPU.As dori si eu niste carti care pot sa le citesc.Va rog sa imi da-ti si mie niste denumiri de carti.Dau funda love struck

Răspuns Câştigător
| dariaaforTPU a răspuns:

Poti incerca trilogia nomilor: in camion, in excavator, in nava (terry pratchett), oksa pollock 1 si 2, micuta englezoaica (Catherine Sanderson), Pulbere de stele (Neil Gaiman), cate ceva de Agatha Christie, cronicile din narnia(c.s. lewis), cismigiu&comp. (grigore bajenaru), 13 plicuri albastre (maureen johnson), gideon hot de buzunare (buckley-archer), clasa A(robert muchamore)...depinde si ce genuri iti plac. Oricum, sper ca te-am ajutat!happy

5 răspunsuri:
| xgaming31 a răspuns:

PlayBoywinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Etruscul, Egipteanul de Mika Waltari. Divina Commedie de Dante, Surorile Boleyn de Philippa Gregory, Fratia Pietrei de David Morell. Cateva mici exemple. Daca iti plac romanele de razboi, incearca-l pe Sven Hassel, iar spionajul e bine detaliat de V.Suvorov.

| Crissuletsu explică (pentru dariaaforTPU):

As dori ceva in romana cam pentru clasa a 6-7.Ii trebuie unei prietene, cunoasteti ceva?winking dau fundita :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună! Pe http://lecturirecenzate.ro/, în partea de jos a paginii, găsești lecturile pentru toate clasele de gimnaziu și liceu.

| Crissuletsu explică:

Eu iti multumesc pentru raspuns, mi-ai fost de mare ajutor )