| MariusUga a întrebat:

Că tot vine examenu' de clasa a-8a, as vrea sa stiu daca se depunctează dacă 2 argumentari sunt aproape la fel...As vrea să stiu din propria voastră experiență. Si inca ceva cum scapi de stres? Stiu ca voi lua o nota mare, dar stresul nu vrea să dispară. Cel mai complex raspuns la aceste 2 întrebări primeste fundă big grin

13 răspunsuri:
| Daniellllll1 a răspuns:

N-are de ce sa te depuncteze. Apropo, tu te-ai inscris la evaluarea nationala? ...trebuie sa mergi la secretariat sa te inscrii sau se face automat?

| PoisonedArrrow a răspuns:

Nu depuncteaza deoarece la argumentare e acelasi plan. Iar la stres depinde de ce fel de persoana esti, spune-le parintilor sa te suporte si ia niste pastile de concentrare eventual. Sunt si eu tot a 8-a si dirginta noastra e directoarea si a zis ca e foarte probabil sa dea genul dramatic cum a dat la olimpici. Succes!

| Daniellllll1 a răspuns (pentru PoisonedArrrow):

Trebuie sa te inscrii la evaluarea nationala? Sau te inscrie scoala automat?

| MariusUga explică:

Pe perioada luni-miercuri adica astea 3 zile se fac înscrierile la scoala ta la secretariat, urmează să mă duc astăzi la 1.

Trebuie sa te duci sa te inscrii cu o copie de buletin/certificat si sa semnezi o foaie. Ai grija ca pana maine se mai fac inscrieri

Pot sa ma duc si eu? ..sa ma inscriu?

Pot sa ma duc si eu? ..sa ma inscriu? adica sa nu mearga maica-mea?

Pai doar tu trebuie sa te duci

Mersi,habar n-aveam, noroc ca am copie cu buletin si ceritificat,rolling on the floor acum ma duc, mersi mult

| Isabel_Sara_2001 a răspuns:

Daca scrii 2 argumente aproape la fel, poate sa.ti depuncteze foarte putin sau sa nu.ti depuncteze, depinde de cel care corecteaza, daca este exigent sau nu.
Eu una, ca sa scap de stres, ma gandesc la un lucru frumos. Acum, mna. depinde de ce fel de persoana esti.
Bafta.

| MariusUga explică:

Trebuie sa fie si dirigintele? Eu ma duc cu mama asa ne-a zis diriga, ei completează.

| Daniellllll1 a răspuns (pentru MariusUga):

Eu m-am dus acum cateva minute singur, nu trebuie sa fie nimeni, doar tu.

| Ayakawelwel a răspuns (pentru Daniellllll1):

Da dar daca in acelasi subiect le faci la fel argumentele cred ca nu se ia in considerare tot numai o parte...si da inscrerea o faci pe o foaie pe care dirigintele trebuia sa ti-o aduca.