Buna! Si eu sunt in aceeasi dilema, dar dupa multa bataie de cap am ales stiintele naturii.Depinde de tine ce iti place. Daca vrei o cariera in medicina sau in domenii ce tind spre asta,alege stiinte ale naturii, dar daca obtezi pentru o cariera de jurnalist, translator, poti alege filologie, dar acest profil nu-ti da prea multe obtiuni dupa terminarea liceului.
Problema e ca nici eu nu stiu ce vreau sa devin.Dar imi plac asa:romana, franceza, biologia, geografia.Astea in special.
Hey! Depinde ce preferi: realul sau umanul. Eu am terminat a 11-a la filologie si iti pot recomanda profilul daca iti plac limbile straine si limba romana. Eu de exemplu am facut pe a 11-a 3 ore de engleza, 3 de franceza si 4 ore de romana+ optional stilistica. Vei da bacul la romana, una dintre limbi la alegere si istorie obligatoriu. In schimb la stiinte vei face destul de multa matematica, nu stiu exact cate ore si in plus se mai pune accent si pe chimie, biologie, fizica, depinde la fiecare liceu in parte. Eu iti recomand filologie din toata inima si sper sa intri. Personal mi se pare cel mai usor profil, deoarece nu suport matematica. Bafta!
Buna! Si eu am terminat anul acesta a8a! Eu am scris pe fisa la inceput profilele matematica -informatica si stiinte ale naturii. Nici eu nu stiu ce vreau sa devin Dar pe parcursul liceeului o sa te hotarasti tu! La filologie poti urma facultatea de drept, poti devenii profesor de romana sau de o limba straina etc. La stiinte poti urma facultatea de medicina, stomatologie etc., farmacie... Funda?
Nu poti spune care e mai bun.In primul rand la stiinetele naturite axezi pe istorie romana engleza si stiintele socio umane. iar la filologie pe engleza, franceza, romana. Gandeste-te daca vrei sa mergi mai departe ce tiar trebui.La ambele profile in clasa a 11 scapi de bio fizica, desen si chimie.
Nu poti spune care e mai bun.In primul rand la stiinetele naturite axezi pe istorie romana engleza si stiintele socio umane. iar la filologie pe engleza, franceza, romana. Gandeste-te daca vrei sa mergi mai departe ce tiar trebui.
Eu in locul tau as tacea.,, stiinetele naturite "?! FUCK!