| Sanzi2002 a întrebat:

Ce credeti despre clasa a saptea? Adica,e grea, usoara..Cum este chimia? Dar civica? Dintr-a saptea LOL

Răspuns Câştigător
| infires a răspuns:

Ar cam trebui sa inveti mai bine din clasa a saptea pentru ca urmeaza clasa a opta, unde lucrurile se amplifica si nu cred ca vrei sa lasi totul pe ultima suta de metri. Materiile devin mai dificile, mai ales romana si matematica. Chimia nu mi s-a parut cine stie ce, mi-a placut si nu era grea. In clasa a opta e mult mai incurcata. Civica e de umplutura, chestii de baza si alte prostii; nu e grea, sunt doar lucruri de memorat.

8 răspunsuri:
| Nich01 a răspuns:

Este grea! Chimia e super grea mai ales ca ai un tabel cu formule care trebuie invatate. La ora noastra de chimie daca faceai galagie, glume proaste sau te luai de echipa de fotbal preferata a profei iti punea 2. La civica este foarte usor si distractiv dar iti sugererezi sa inveti lectiile macar pe jumate. De unde esti? Din ce localitate

| Sanzi2002 explică (pentru Nich01):

Pantelimon,dar invat in Bucuresti.

| PrecizeEveR a răspuns:

Iti zic eu:
Daca ai un prof praf, la chimie nu intelegi mai mult de jumate tot anul laughing
La fel si la fizica laughing
civica e cam usoara, asa si asa.
Deci e putin cam grea. si la mate geometrie pffffffffffff cerc, triunghi, dreptunghi, patrat, romb, piramida etcccccc sad

| meinyiddishekop a răspuns:

Clasa a 7-a este pe locul 5 in topul claselor, dupa parerea mea. Lucrurile incep sa se miste, sus, jos, chestii. Colegele parca nu mai arata la fel dupa vacanta de vara. O sa intelegi imediat.

| Alexs_Alexs_1999 a răspuns:

Pai nu stiu cum sa-ti spun dar mie mi-a fost extrem de usor am avut o profesoara rabdatoare la chimie si foarte pasionata de aceasta profesie mi-a fost foarte usor incat am iesit al treilea pe clasa, mai ales ca civica este foarte usor cat despre Matematica, este putin mai grea daca mai este implementat cercul si trapezul la geometrie la algebra chiar nu mai tin minte, acum depinde de tine cum inveti.

| LTAA a răspuns:

Chimia, depinde foarte mult de tine, daca o sa iti placa sau nu. Ca si matematica.
Civica e super usoara, e o materie care te invata chestii misto si utile, clasa mea a avut o bafta cu o profa super misto.

| BlackCat13 a răspuns:

Depinde de profi

| Sanzi2002 explică (pentru PrecizeEveR):

La mate profa buna
La chimie o cunosc
La fizica e diriga