| andMM123 a întrebat:

ce liceu ar trebui sa fac pentru a deveni om de afaceri si ce profil si ce facultate?

Răspuns Câştigător
| m1dn1gh7 a răspuns:

Ideal ar fi sa alegi un profil care are cat de cat tangente cu matematica si stiintele exacte. Economic, mate-info, stiinte ale naturii.thinking
Facultatea de Business, zic eu.

6 răspunsuri:
| dactic600 a răspuns:

Hei, eu zic ca cel mai ok pentru tine ar fi sa mergi pe,, stiințe sociale" e un profil accesibil si de acolo poti merge la facultatea de management sau businesswinking

| m1dn1gh7 a răspuns (pentru dactic600):

Ce zici de examenul de admitere de la facultate? Crezi ca are vreunu' de pe socio habar de integrale?

| dactic600 a răspuns (pentru m1dn1gh7):

Am avut prieteni care au mers de pe ss, desigur ca ai nevoie de o perioada de meditații dar sa stii ca daca urmezi un liceu bun si totuși esti atent la matematica care se preda la ss ai șanse foarte mari sa intriwinking Crede-ma, la fel cum si unii de pe filologie au mers la medicina

| corolav a răspuns:

Pentru a deveni om de afaceri nu trebuie să faci nici măcar liceul.
Important e să ai bani și să - ți umble mintea.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ca sa fii om de afaceri trebuie sa ai o idee si cam atat

| Xena20 a răspuns:

Liceul nu conteaza iar cu facultatea ar fi bine sa nu mai pierzi timpul daca vrei sa devii om de afaceri pentru că e pierdere de vreme și te tine in loc enorm. Vorbesc din proprie experiență. Și să nu îți închipui că există vreo facultate care te învata sa faci afaceri, nu există așa ceva. Facultățile au cu totul alt scop, facultățile sunt că sa te pregătească sa lucrezi pentru alții (teoretic) că practic nici măcar pentru asta nu te pregătesc!