| Buzzy a întrebat:

Hey TPU... Ce parere aveti depsre sistemul de invatamant din Romania. Mie mi se pare ca acest sistem un este functionabil deloc.Va rog spuneti-mi cum vi se pare voua si argumentati.As dori si idei de al imbunatati.Sincer mie mi se pare o chestie ridicola sa ma duc la scoala in Romania.

P. S Spun nu scolii romane nu educatiei

Răspuns Câştigător
| benny a răspuns:

Ma duc la scoala sa invat si sa iau note, dar profu' de mate vine suparat ca l-a inselat amanta si imi da doi. E corect?

5 răspunsuri:
| Buzzy explică (pentru benny):

Asta e unul din motivele pentru care protestez...Mi s-ar parea mai corect ca profesorii sa aiba de dat si un test psihologic pentru ca nu e corect sa implice viata presonala in cea profesionala mai ales ca noi elevii avem de suferit.Asa ca multumesc de sustinere benny

| benny a răspuns (pentru Buzzy):

Ai dreptate si sunt o multime de spus despre profesori, dar nimeni nu intelege si toti arunca in elevi.

| Xta a răspuns:

Acum este bun. Înainte era foarte bun. Peste un an, doi... ne mutăm cu învățatul în străinatate nu numai cu serviciul!

| Xta a răspuns (pentru benny):

E corect că... îl înșeală amanta (cum o fi asta?) sau că îți dă doi (și doi e notă)! La care din ele dorești răspuns?

| har a răspuns:

Groaznic,te rog sa cauti la raspunsurile mele ca printre ultimele am mai scris la o intrebare asemanatoare, apropo de ce a spus benny sunt total de acord.Pentru ca vine noua doamna de franceza in clasa ma asculta raspund bine (de nota 6-7 as zice) se uita in caiet vede ca scriu urat, eh inteleg sa scada din punctaj, dar face asta? Nu, imi da 3, e corect sa imi dea 3 ca am scris urat? Parca la scoala conta ce ai in cap nu pe hartie, nu ziceam nimic daca imi scadea dar nu sa imi puna 3 care din ce spun ceilalti profesori 3 inseamna ca nu sti nimic. Unui coleg care nu a stiut, nici tema nu o avea facuta i-a dat 4, deci mie aveam tema cu cerinta stiam si imi pune 3 iar el nu a avut nimic si ii da 4, VI SE PARE CORECT?

Întrebări similare