Esti a 6a ha? Si ai fi gandit inainte sa incepi sa faci caterinca? Presupun ca nu, pentru ca daca ai fi facut-o, ti-ai fi dat seama ca profa de care tu vb e atat de tampa(prescurtare de la tampita) incat ti-ar fi facut viata un iad la ora ei si ai fi primit numai note mici.
Cu astfel de profesori nu ai cum sa tratezi, fie ei de franceza, engleza, mate etc, trebuie sa vb cu dirigintele si sa-i spui ce si cum, cum se comporta cu voi, ca nu va explica nimic, etc.
Gandeste-te ca daca faci caterinca, si in clasa a 7a ea nu pleaca, si faci materia aia tot cu ea, pai o sa fie rau, mai bine rabda pana pleaca, daca vrei sa nu dai de draq, de parca nu ai fi dat deja, pentru ca la ce ai zis tu aici, si la cum stiu eu profii astia, ca am avut si eu, profa ta este una din alea tampite care nu stie sa predea, dar are pretentii, asa ca nu o sa inveti nimic de la ea.
Concluzie: Ssshht, las-o in tampeniiile ei acolo, si tu vezi-ti de treaba ta
De franceza.....si nu ne preda cuvinte absolut deloc, decat oata la vreo 7 lectii cand ne da vreo 15-20 de cuvinte MAXIM si am intrebat-o de ce ne da asa de multe cuvinte la teste si zice ca nu poate sa ne dea lucrare numai din 2 cuvinte, dar din testul ala nu stiam decat vreo 15 cuvinte, si ne-a dat si un text de tradus.
Si sa stii ca nu sunt numai eu toti colegii, am 8 si 5 la franceze iar in afara notelor astea mai am 2 de 8 si restul numai 9 si 10 chiar si la mate
Ok mersi mult
si sa stii ca neam plans dirigintei si a vorbit cu ea da nu vrea sa inteleaga...
Pai sa o faca sa inteleaga, ca nu e viitoru ei in joc, e al vostru, si nu cred ca veti fi priviti cu ochi buni la liceu daca veniti acolo "prosti"(scuze expresia) din cauza unei tampe ca aia...
Daca ti-as spune ca profesoara mea de engleza rade si face glume toata ora si ne da teme inainte sa predea lectia si se mai si supara ca nu stim sa le facem? Nu poti sa le ceri prea multe.In fiecare ora ne spune ca sa ne fereasca Dumnezeu sa ne facem profesori ca e foarte greu si obositor, asa e intradevar.Nici un profesor nu mai are chef sa-si faca orele calumea atata timp cat salariul e o mizerie si mai ales ca elevii din ziua de astazi sunt asa cum sunt, nu mai au niciun fel de respect pentru profesori.Un profesor din asta stresat peste masura care preda la mai multe clase poate nu face fata prea bine si ce vrei mai uita omu, trebuie sa o mai intelegi si tu...si trebuie sa te adaptezi stilului de predare al fiecaruia daca vrei sa stii materia.