| Bogdim0t a întrebat:

Hey TPU! Dacă e cineva de la liceul de arte "Sabin Drăgoi" din Arad și îmi poate răspunde la câteva întrebări, îl rog să-mi de-a un cont de insta/Facebook/etc. Și dacă vreți, îmi puteți da câteva sfaturi pentru probele de admitere la profilul arta actorului, le dau vineri și am câteva emoții (am învățat tot, doar îmi e frică să nu am emoții prea mari în fața evaluatorilor)

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Eu nu am dat admitere pentru actorie, insa iti urez succes! Cauta pe Youtube videoclipuri despre cum sa fii dezinvolt si sa te conectezi la sinele interior, care te va ajuta sa interpretezi cu sufletul 100%, dandu-i pe toti pe spate.

2 răspunsuri:
| Bogdim0t explică (pentru dullcat):

Mulțumesc! Chiar am încredere că mă pregătesc de mult timp. Chestia "amuzantă" oarecum e că îmi e frică de cea mai "ușoară" parte, când trebuie să povestesc o întâmplare bună din viața mea. Îmi fac scenarii că o să mi se încurce cuvintele în gând și rămân mut.

| Bogdim0t explică:

Mulțumesc mult de sfaturi, din câte m-am documentat, la probă muzicală sunt 2 femei și la recital este un bărbat și o femeie. Vis a vis situația ta chiar îmi pare rău, sper să reușești să te descurci.