Buna.Mai mult ca sigur la prima compunere va pica : Semnificatia titlului sau mesajul transmis. La a doua compunere va pica : o compunere cu titlul... Ceva asemanator
Sper ca te-am ajutat. Funda? :*
Iti spun mai mult ca sigur la prima compunere (gen liric / epic ) va fi semnificatia titlului sau sa demonstrezi ca apartine genului liric / epic dar la a doua compunere va fi ceva imaginar sau rezumad maxin o argumentare.
sper ca te-am ajutat plz funda (sunt incepator)
Si eu sunt sigura ca ne va da mesajul sau titlul . Sunt chiar compunerile pe care nu prea le stapanesc .
Cred ca la prima o sa fie ceva de explicat, sau de argumentat ca apartine unui gen sau relatia dintre titlu si text. la 2 o compunere imaginativa. in orice caz sper sa fie usor, sa ne ajute dumnezeu!
Sunt aproape sigur ca la prima compunere se va da ori mesajul ori semnificatia unui titlu pentru un fragment dintr-o fabula sau dintr-un pastel.La a doua compunere poate fi orice, de la o compunere narativa, la una descriptiva.S-ar putea da si argumentarea unui punct de vedere privind tema textului nonliterar dat.
O seara buna.
La punctul B de la sub 1 sunt sigura ca va fi o compunere in care sa ne exprimam opinia despre semnificaria titlului sau continutul poeziei(daca va fi o poezie ) eu una sper sa nu fie poezie lirica, as prefera sa ne dea un text epic, ceva... si la a doua compunere cred ca va fi ceva liber sau de exemplu la sub 2 poate ne da un articol ceva(text nonliterar ) si poate sa ne dea sa argumentam de ce textul respectiv este unul nonliterar...in fine, sper sa fie subiecte accesibile pentru toata lumea si succes la examene!
blackrain întreabă: