Ai nevoie de scoala pentru cultura generala, pentru a educa intelectul dat de natura, pentru note, pentru o nota mare la BAC, ceea ce iti va permite sa faci o facultate dupa inima ta, si sa practici o meserie care sa te faca sa fii bucuroasa ca te trezesti dimineata, nu sa spui "iar merg la scàrbici...".
Scoala e scoala, societatea (profesori, colegi) e o chestiune de care te lovesti toata viata. Si la 80 de ani, tot oameni din astia vei intalni, nu scapi niciodata.
Nu ne place scoala..pentru ca trebuie sa stam 5-6ore pe zi la scoala..profesorii ne enerveaza cu discursurile lor..si ne place cand mergem la scoala ca ne vedem cu colegii si ne distram in pauze eu unul sunt contra scoala
Buna seara andreea0118.Normal ca pro! Scoala este un lucru foarte bun, in ciuda tuturor copiilor care cred ca este un lucru rau pentru ca pierd timpul pe acolo. Fara scoala omenirea ar fi plina de retardati, analfabeti, etc...Deci normal ca pro.O seara buna in continuare si nu uita, du-te cu placere la scoala!
Ok ideea este urmatoarea: una este atmosfera de la scoala, si alta este educatia...
da educatia este fundamentala pentru viitorul tau ca si individ in societate si o sa iti determine locul si posibilitatile de dezvoltare atat din punct de vedere al carierei cat si personal...
deci da, educatia si implicit scoala sunt un "rau necesar" daca vrei sa faci ceva cu viata ta! (si aici vorbim despre persoane care vin din familii medii ca si venituri, nu ne referim la copii de bani gata)
Scoala e de cacao mereu a fost practic te pune sa tocesti niste lucruri din care doar 20 la suta iti trebuiesc restul e indoctrinare si indobitocire in sc in loc sa te invete cum sa gandesti sa analizezi situatii de viata in loc sa te invete despre prim ajutor si supravietuire in natura ei te pun sa repeti niste bazaconii ...incat la un moment dat ti se ia de scoala din asta se plictisesc unii si nu le place pentru ca e de cacao nu faci nimic interactiv, practic si folositor pentru viitor
As fi fost pro. dar acum sunt spre contra.
Si eu am colege nesuferite, se cred "buricul pamantului".
si profesorii dau note medii in loc de mari la lucrari doar pentru ca nu ai lucrat cu metoda lor. chiar daca ai rezultatul corect, ei iti taie tot exercitiul si il depuncteaza.
In sfarsit cineva cu minte la cap. Bravo valentingb, sunt perfect de acord cu tine!
PRO! Totusi, scoala e faina .
Mie imi place deoarece vreau sa imi fsc un viitor, deoarece materiile sunt faine...dar un singur lucru urasc la scoala:nesuferita aia de ora de sport!