| Casiana_Nady_1992 a întrebat:

HEY TPU! Toamna acesta intru in clasa 7 laughing si as vrea sa va intreb daca este grea sad..Multi profesori au spus ca sunt multe notiunimai ales la matematica.As vrea sa-mi spuneti, daca puteti, cam ce se invata la fiecare materie mai ales la astea mai grele.Mersi :*.

Răspuns Câştigător
| Crainstorm20 a răspuns:

Salu Nady in primul rand: da o sa fie materie mai multa, dar daca inveti vei avea de castigat. Mai ales la Biologie f.multa materie(corpul uman). Chimie cand am fost a-7-a eram cel mai bun din clasa, dar in a-8-a am scazut deoarece profesoara noastra nu-si mai date-a interesul + prea multa materie.
Daca ai probleme la Mate du-te la meditatii o sa te ajute f.mult. Romana mi se pare ca o sa inveti cele 10 tipuri de pronume, parca recapitulezi si partile de vb, functii sintactice :/.
In rest n-o sa fie chiar asa de greu big grin daca inveti vei lua usor 10(cazul meu). Totul tine de dorinta de-a invata. Succes! happy

11 răspunsuri:
| Casiana_Nady_1992 explică:

*notiuni noi..scuze

| Neo12 a răspuns:

Bună!
Matematica o să fie cea mai urâtă dacă nu pricepi acele formule de calcul prescurtat.
La română se aprofundează informațiile la gramatică.
O să faci Istorie Modernă Universală.
Eu la engleză făceam lecții din carte și timpuri, chestii d-astea.
La franceză citit, exerciții din carte și lecții, timpuri.
Chimia va fi o materie nouă, iar dacă nu o prinzi de la început, îți va fi greu.
Lasă-mi tu întrebări și-ți răspund.
O zi plăcută!

| ithunder a răspuns:

Este destul de grea, mai ales din punct de vedere al noţiunilor la matematică şi peste tot.
va fi destul de uşoară pentru tine dacă o să înveţi, dar nu îţi garantez acest lucru şi la matematică. laughing

| mirea25 a răspuns:

Și eu întru tot în clasa 7. Am înțeles ca este grea de tot. Mai ales ca se adaugă o materie nouă :chimia, și este foarte grea. Fratele meu care este clasă 11 mi-a zis ca este grea, dar dacă înveți te vei descurca. De exemplu eu mi-am luat manualele de mate, chimie, fizică, bio și romană, ca să fiu pregătită și să citesc nițel. La romană o să faci încă 7 pronume, la mate o să faci radicalul și alte chestii... Mă rog... Îți urez multă baftă în continuare!

| IgLL a răspuns:

Salut!
Pai în primul rând da, sincer clasele a3 a a7 a sunt cele mai grele.
Pentru ca se adaugă o nouă materie și anume chimia, care este un fel de *limbă străină* unde trebuie să înveți fiecare denumire a substantelor, reacții etc.
La restul pot să zic ca vei avea de lucru la matematică, romană, biologiei, istorie, fizică.
La cele de bază, și anume, română și matrmtica, nu pot spune ca e neapărat ceva noun, doar lucruri în plus pe lângă lecțiile din anii trecuți. Învăța anul ăsta ca să faci față în a8 a! Mult noroc!

| dorra091199 a răspuns:

Clasa a VII-a nu e grea.

| Tereny a răspuns:

Sigur o sa fie mai grea decat clasa a 6 a, matematica & istoria vor fi destul de grele, bafta happy

| ReZiSTorr a răspuns:

La mate o sa fie greu... o sa inveti multe teoreme cu ar fi inaltimii, catetei, sinus, cosinus, tangenta, cotangenta, teorema lui thales, lui pitagora.

| Casiana_Nady_1992 explică (pentru Crainstorm20):

Mersi happy

| Casiana_Nady_1992 explică (pentru Tereny):

Pff..nu.mi aminti de istorie sad