Asta pentru ca inveti rapid, repeti de 2, 3 ori si gata, nu asa se invata o limba eu personal repet si 10 minute un singur cuvant apoi alt cuvant apoi iau pauza si iar repet si mai invat 4 cuvinte si gata,creierul nu baga informatia in memoria de lunga durata, hai sasi explic creierul nu baga informatia in memoria de lunga durata totul, de asta degeaba citesti o carte fara sa repeti de mai multe ori ca vei uita, rolul creierului e sa uite, 90% din ce invatam uitam,asta nea ajutat in evolutia noastra pentru ca retineam doar ceea ce important pentru noi,daca ai fi mort de foame si cuvantul ala tiar da mancare l-ai retine dar tie nu isi pasa ai zero ambitie,vointa,mai citesc pe unele forumuri cum sa inveti rapid nu exista rapid,exista lent cu multa rabdare,repetitia e mama invataturi, repeta un cuvant de o mie de ori chiar ca te va ajuta faci pentru tine, recomand easy english pentru ca foloseste imagini si nu vei uita asa usor, nu exista a retine rapid asa ceva e sf, si aia care retin repede uit la fel de repede
incepe cu primele 3000 de cuvinte si 200 de verbe
nu te uita la filme in engleza fara subtitrare ca =frustrare asa am patit si eu nu ai ce invata daca nu intelegi nimic, o limba e sa ai un limbaj bogat, orice cuvant din alea 3000 conteaza fiecare verb, 6 cuvinte pe zi, repeta 10 minute un cuvant, foloseste imagini, scriel, nu asculta muzica, nu te gandi la altceva etc concentrare maxima
Daca vrei sa tii minte ceva sau sa inveti ceva, va trebui sa folosesti acea informatie zilnic. Repeta in fiecare zi si gaseste o modalitate prin care sa te motivezi sa inveti astfel incat sa iti placa engleza ca s-o retii mai usor
Gândeşte-te la ceva ce-ţi place şi apoi spune-l în engleză. Repetă-l de mai multe ori. După asta, caută pe google toate cuvintele care ţi se par interesante, pe care le foloseşti zi de zi şi învăţă-le în engleză. Ai putea să intri pe google translate şi să asculţi şi cum se pronunţă, dacă dai pe chestia aia cu un fel de difuzor, poate reţii mai uşor(când spune o femeie sau barbat cuvântul pe care l-ai scris tu acolo). Fi concentrat şi caută cuvinte pe care le foloseşti de obicei, nu gen pheonix, pentru că nu prea ai la ce să-l foloseşti. Spor la învăţat, dacă ai nevoie de sfaturi sau altele, sunt aici
Probabil ai telefon cu Android.
Uite, îți recomand un joc draguț de pe google play. Încearcă Duolingo. Așa am reușit să învăț și eu Italiană. La mine a mers, e amuzant, interactiv.
AlexandarAlx întreabă:
meandme111 întreabă: