| lc13cm3 a întrebat:

Hey! Voi ce ati alege dintre biologie si geografie? De ce?

18 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Biologia este mai frumoasa.

| SkyPilot a răspuns:

Biologie. Mi se pare ca ar fi mult mai multe lucruri utile de realizat. Geografia parca e ceva mai limitata.

| LuizaLui_Lui_1995 a răspuns:

Eu asi alege Biologia fiindca Biologia se bazeaza pe un numar mare de lucruri pe care le stim deja, si putem afla si lucruri noi, iar Geografia, si ea este stiuta de noi, dar contine mai multe date ( tara, clima...). Deci Biologia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ambele sunt la fel de importante.

| Innsbruck a răspuns:

Geografia. Petru ca sunt pasionata de culturi, tari, pamant, planete etc.
Biologia are prea multi termeni complicati si ciudat, te pune acolo sa memorezi tot felul de celule si alte 100 de subgrupe cu nume ciudate si lungi

| 愛日本 a răspuns:

Geografia.E mai interesanta si mai frumoasa si nu are termeni comlicati ca de exemplu Citochineza, anafaza, mitoza.

| Syndre a răspuns:

Biologia e destul de interesantă pe când geografia mi s-a părut mereu extrem de plictisitoare.

| Ibrahimovic a răspuns:

Eu as alege geografia. Nu pentru ca biologia nu este frumoasa, e foarte frumoasa dar asta pentru cine e capabil sa o invete asa cum trebuie. Trebuie sa ai ceva inclinatii.

Dar eu as alege geografia, din simplu fapt ca ma pricep foarte bine si imi si place. Ce-i drept, nu toata. Ma dezgusta geomorfologia, chestiile alea cu ecosistem, geosistem, biotop si restul...
Imi place foarte mult geografia politica. love struck

| lc13cm3 explică (pentru 愛日本):

Dar trebuie sa inveti muuuulte cifre(populatie,,, marime''...)si denumiri(vecini, orase, capitale...etc.)

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Geografia, nu ca mi-ar placea mie mai mult sau ca am vreo pasiune fata de materia asta, dar e mai usoara decat biologia.

| 愛日本 a răspuns (pentru lc13cm3):

Denumirile la geografie sunt mult mai usoare decat cele de la biologie, plus ca pe o harta o sa dai de asemenea denumiri.Este si mai usoara si nu e obligatoriu sa stii cifra cu cifra ci cat ar fi aproximativ.

| FemeiaPisică a răspuns:

Aș alege biologia deoarece este mai interesantă și mai ușoară.

| lc13cm3 explică (pentru 愛日本):

Sunt mai usoare dar mie mi-e mai usor sa retin cuvinte complicate intr-o propozitie decat cuvinte simple enumerate nefiind intr-o propozitie.laughing

| AdyColt a răspuns:

Geografia.

| AdyColt a răspuns:

Geografia e mai usoara.

| AdyColt a răspuns:

Cel puţin asta e parerea mea.

| Sfetnicul a răspuns:

Amândouă au utilitatea și spectaculozitatea lor.

Întrebări similare