Biologie. Mi se pare ca ar fi mult mai multe lucruri utile de realizat. Geografia parca e ceva mai limitata.
Eu asi alege Biologia fiindca Biologia se bazeaza pe un numar mare de lucruri pe care le stim deja, si putem afla si lucruri noi, iar Geografia, si ea este stiuta de noi, dar contine mai multe date ( tara, clima...). Deci Biologia
Geografia. Petru ca sunt pasionata de culturi, tari, pamant, planete etc.
Biologia are prea multi termeni complicati si ciudat, te pune acolo sa memorezi tot felul de celule si alte 100 de subgrupe cu nume ciudate si lungi
Geografia.E mai interesanta si mai frumoasa si nu are termeni comlicati ca de exemplu Citochineza, anafaza, mitoza.
Biologia e destul de interesantă pe când geografia mi s-a părut mereu extrem de plictisitoare.
Eu as alege geografia. Nu pentru ca biologia nu este frumoasa, e foarte frumoasa dar asta pentru cine e capabil sa o invete asa cum trebuie. Trebuie sa ai ceva inclinatii.
Dar eu as alege geografia, din simplu fapt ca ma pricep foarte bine si imi si place. Ce-i drept, nu toata. Ma dezgusta geomorfologia, chestiile alea cu ecosistem, geosistem, biotop si restul...
Imi place foarte mult geografia politica.
Geografia, nu ca mi-ar placea mie mai mult sau ca am vreo pasiune fata de materia asta, dar e mai usoara decat biologia.
alexandra2000ale întreabă: