| DeNeinlocuit a întrebat:

Heyy! Buna TPU happy Trebuie sa scriu la chimie despre un obiect despre orice, si nu stiu ce sa scriu si despre ce. P.S nu trebuie sa fie de pe net pentru ca referatul va fi publicat in revista scolii.

Despre ce as putea scrie si ce?

Răspuns Câştigător
| CryChristiAN a răspuns:

Despre un obiect sau un element chimic?smug

La mine in liceu, daca iei peste 8 la chimie te duci la olimpiada ceea ce doar 2 % reusesc asta

Hibridizarea atomului de carbon ( lectie pentru clasa a 10-a). BIne, eu sunt a 9-a.

Sa-mi zici despre ce sa-ti scriu (din mintea mea bineinteles ): despre oxigen, legatura covalenta, Hibridizarea atomului de carbon, despre raza ionica si metalica a atomilor, despre straturile substraturile si orbitalii unui electron, despre caracterul metalic si nemetalic, despre un element chimic, despre pH-ul solutiilor acide si bazice, despre polaritatea legaturii covalente? Alege doar si o sa-ti-l fac azi sau maine de 1 singurbig grin.

Ce-ai zice sa-ti fac date despre reactiile oxido-reducere( REDOX)? Este foarte frumos acest lucru.

| DeNeinlocuit explică (pentru CryChristiAN):

Nu trebuie sa scriu despre substante chimice.

| CryChristiAN a răspuns (pentru DeNeinlocuit):

Dar despre ce? Iti aduc despre hibridizarea atomului de carbon? E prea tare aceasta lectie si o sa-ti foloseasca toata viata.

7 răspunsuri:

Ai ales?

Sa stii ca legatura covalenta ce am scris eu se refera in general la structura atomilor. De fapt tot ce am enumerat eu reprezinta o studiere mai amanuntita a atomului.

| DeNeinlocuit explică (pentru CryChristiAN):

Nu trebuie sa scriu despre nici un element chimic

| CryChristiAN a răspuns (pentru DeNeinlocuit):

Nu ai inteles? Nu e despre elemtn chimic ci despre interactiunile atomilor. La asta se refera legaturile chimice.

| BadeaJeka a răspuns:

DAca cinstit avem 8 fete in clasa la toate cea mai joasa nota la chimie e noua dar la baieti nu stiu de ce dar cea mai mare e 6happy foarte raubig grin