Despre un obiect sau un element chimic?
La mine in liceu, daca iei peste 8 la chimie te duci la olimpiada ceea ce doar 2 % reusesc asta
Hibridizarea atomului de carbon ( lectie pentru clasa a 10-a). BIne, eu sunt a 9-a.
Sa-mi zici despre ce sa-ti scriu (din mintea mea bineinteles ): despre oxigen, legatura covalenta, Hibridizarea atomului de carbon, despre raza ionica si metalica a atomilor, despre straturile substraturile si orbitalii unui electron, despre caracterul metalic si nemetalic, despre un element chimic, despre pH-ul solutiilor acide si bazice, despre polaritatea legaturii covalente? Alege doar si o sa-ti-l fac azi sau maine de 1 singur.
Ce-ai zice sa-ti fac date despre reactiile oxido-reducere( REDOX)? Este foarte frumos acest lucru.
Dar despre ce? Iti aduc despre hibridizarea atomului de carbon? E prea tare aceasta lectie si o sa-ti foloseasca toata viata.
Sa stii ca legatura covalenta ce am scris eu se refera in general la structura atomilor. De fapt tot ce am enumerat eu reprezinta o studiere mai amanuntita a atomului.
Nu ai inteles? Nu e despre elemtn chimic ci despre interactiunile atomilor. La asta se refera legaturile chimice.
DAca cinstit avem 8 fete in clasa la toate cea mai joasa nota la chimie e noua dar la baieti nu stiu de ce dar cea mai mare e 6 foarte rau