| Sarraa97 a întrebat:

Heyy! Sunt din Mures si sunt in clasa a8a.Problema este ca nu stiu la ce liceu sa merg si mai este atat de putin...x( Deci chiar nu am idei sunt..nici nu stiu.Nu ma pot alege uneori am impresia ca nu sunt destule licee.rolling on the floor. Media 5-8 ii cam 8 si ceva 9.Acum sa vad cat iau la examene.CE licee mi-ati recomanda din Mures.(fara matematica, fizica si chimie dar mai ales matematica)Ma gandeam la pedagogic dar mi-e frica de probe.

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Incearca la pedagogic daca crezi ca poti trece probele, daca te duce mintea nu are de ce sa iti fie frica

| Sarraa97 explică (pentru mona):

Sti cumva daca este asa greu? Ma simt penibil ca nu prea sunt sigura si azi o femeie m-a intrebat la ce liceu vreau si am zis ca inca nu stiu si mi-a zis ca de ce nu stiu si nu stiu ce ca mai sunt cateva saptamani si eu nu stiu la ce liceu vreau, ca nu situ ce vreau sa fiu in viitor.Am vrut sa ii zic ca daca ma duc la orice liceu ca dupa aia ma pot duce la ce facultate vreau.

| mona a răspuns (pentru Sarraa97):

Nu este asa greu,ar trebui sa te decizi, mult timp nu mai este, vorbete cu parintii, cu colegii, vezi ei ce zic

| muzicadepoveste a răspuns:

Vorbeste si tu cu ai tai si cam ce iti place.