| Chillimiss a întrebat:

Heyyy! Din greseala. la examen am taiat cu o linie in diagonala. DOAR O DATA. La o grila.Mi se poate anula teza?

Răspuns Câştigător
| mODIN a răspuns:

Profesor aici! Nu, nu ti se va anula. Astia care isi dau pe aici cu parerea legat de chestii de genul au impresia ca profii sunt toti niste roboti care functioneaza doar asa cum sunt programati. Indiferent cat de stricte s-ar putea sa fie regulile, nici un OM nu-i asa nebun la cap sa iti anuleze toata lucrarea pentru atat, hai sa fim seriosi.

7 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Da,se poate, nu stiu insa ce anume spune regulamentul, insa daca acesta taietura este asimilata "semnelor" atunci da va fi anulata din pacate
Am spus ce se poate intampla in cazul unui examen!
In cazul simularii (care este altceva) lucrarea nu se anuleaza ca ai facut mazgaleli gen!
Am editat acest raspuns ca sunt unii care nu pricep ce e una si ce este alta.
Chiar tu ai gresit fundamental intrebarea cand ai spus ca e vorba de examen si nu simulare, sunt 2 lucruri diferite si greselile de genul "semnelor" actioneaza diferit cand e vorba de examen unde iti poate anula lucrarea, si nu ti-o anuleaza cand e vorba de simulare!

| CassiCass a răspuns:

Depinde mult de cine îți corectează teza... Unii sunt mai exigenți și alții nu. Vei afla la afișarea rezultatelor. Dar până atunci oricum nu mai ai ce sa faci decât să nu te mai gândești la asta. Poate că lucrarea ta e corectată de cineva care nu pune atât de mult aspect pe lucrul acesta. Succes!

| zilfcs a răspuns:

Vere nu l asculta pe simpatic ca nu stie ce spune nu te lua dupa el
nu ti se anuleaza simularea, si eu am taiat si n am patit nimic

| Simpatic a răspuns (pentru zilfcs):

"vere" te-ai inregistrat abia azi si deja enunti postulate, ca cutare nu stie... stii cui te-ai adresat tu zicand ca nu stie?! vezi-ti lungul nasului eu zic!
Am zis daca este considerat "semn" acea stersatura/diagonala poate anula o foaie de EXAMEN, daca nu va fi considerat astfel nu se anuleaza! daca profesorul corector este un legist si om aspru poate face acest lucru, daca este un om de treaba nu va anula din cauza asta! Daca e vorba de EXAMEN profesorii sunt exigenti, iar daca e vorba de SIMULARE>> NU SE ANULEAZA foaia pentru ca nu au de ce sa fie exigenti la acest mod!

El nu a spus ca e vorba de o biata simulare, el a spus cuvantul EXAMEN, ceea ce te anunt ca este ALTCEVA!

Ai grija cand te exprimi si fata de cine, ca s-ar putea sa am mult mai multa experienta de viata si cunoastere in orice domeniu ...decat niste pusti care vin pe aici si sunt aroganti!

| zilfcs a răspuns (pentru Simpatic):

Vere se vede ca te oftici. se vede ca n ai ce face si iti pui mintea efectiv cu un copil. si daca m-am înregistrat azi ce are? nu cred ca are vreo importanta chestia asta

| ReddY25 a răspuns:

Din păcate, da

| Chillimiss explică (pentru Simpatic):

Mersi! Eram foarte stresata cand am pus întrebarea, si de asta probabil. O să am mai multa grija la examen happy. Totusi mi-a fost folositor, sa aflu si in caz de examen!