| SomeRandomDude a întrebat:

Hi boys, am o problema, si aceea e ca trebuie' sa invat pentru BAC, sunt clasa a 12-a am cam dat cu chiulu si la profesionala si la liceu, si am nevoie de un ghid ce sa invat, si la ce recomandati sa dau bacu dintre chimie fizica si bio, deci romana sunt decent kinda, mate pamant si alegere muci, nu e problema de invatat cat e problema de ce sa invat, help me guys plis.

Funda? Mai se foloseste chestia asta? Whatever.

Răspuns Câştigător
| Dervbt a răspuns:

Iti recomand biologia, nimic de discutat aici, fizica si chimia sunt mult mai grele. La matematica meditatii, o sa inveti cat sa iei 5, atat iti trebuie, compensezi cu un 7 la biologie si un 6 la romana si aia e. Nu dispera, nu e mult de invatat decat la matematica, straduieste-te sa iei un 5 si aia e. Legat de ce sa inveti, cauta subiectele la romana si la matematica pe internet, biologia daca nu ma insel ai de ales intre materia din clasa a 9-a si a 10-a si cea de a 11-a si a 12-a. Alege un profesor bun la matematica cu care vei face pregatire si dati silinta, o sa il iei. Repet, ia 5 la mate daca nu poti mai mult, straduieste-te. Trebuie sa ai media 6 sa promovezi, dar nota minima trebuie sa fie 5. Cam atat, mult noroc, sper sa inveti.

6 răspunsuri:
| 1231242 a răspuns:

Salutări!

Îmi place romgleza ta, deci în mod sigur indubitabil dai la bio, legat la mate fă niște meditații și un ghid de învățat, păi învață logic nu mecanic.

| Yurisa a răspuns:

Baga pregatire, romana, mate, bio

| Frank51 a răspuns:

Daca invatatul este o problema, inseamna ca munca o sa fie o tragedie.

| Thisismetoday1 a răspuns:

E prea târziu sa te muti la uman? Eu am fost la filo si e doar de tocit la real e mai greu in special la mate mai mult ca sigur ai nevoie de meditatii iar la alegere dintre cele 3 dpmd la bio e mai usor decat la fizica sau chimie. Bafta!

| SomeRandomDude explică (pentru Frank51):

Am lucrat 8 luni in perioada scolii.

| SomeRandomDude explică (pentru Dervbt):

Mersi de sfat, in ultimele 5 luni am facut rost de materie la tot, si acum optez pentru un 9 fara meditatii, bacul e mult mai usor in comparatie cu asteptarile mele. Ultima luna o stau in casa, de vreo 20 de zile invat 6 ore pe zi, si tu ai fost cel mai relevant din comentarii. Mersi.