Orice limba straina invatata iti va fi de folos in viata... acum depinde si de tine. Dar spaniola, din cate stiu eu, e o limba des intalnita, deci DA, iti va fi de folos.
Salut!
Cat ma bucur sa aud asta! Si mie imi place spaniola mult! O sa ma apuc de invatat cat de curand.De mult vreau eu sa o invat, dar tot timpul intervenea ceva, dar de data asta nu ma mai las! Apuca-te, incet, incet si vei ajunge departe! Succes si mie si tie!
Economic vb Spania nu o duce prea bine criza a cam zguduito de tot,de ce nu isi place engleza e limba usoara si frumoasa sau germana, adica daca tot inveti asa macar sasi foloseasca la ceva in viitor, spaniola america de sud saracie crunta, Spania prabusita economic, faci ce vrei
Nu se știe dacă îți va folosi.
Dar, în mod categoric, nu vei pierde nimic dacă o vei învăța.
Doar dacă crezi că timpul pierdut cu această îndeletnicire l-ai putea altcumva folosi.
Sănătate!
Am invatat ceva m-am apucat si eu de o saptamana e usoara si asemanatoare cu limba romana! Ms la fel!
Engleza e o limba germanica gramatical si latina si germanica lexical, pronuntare germanica desi e ambele
Hmm...orice limba te ajuta... vreau sa vad si eu pe cineva caruia ii place japoneza, sa nu fiu singurul care invata
anaadiaconu întreabă: