Testele de pshihologie sunt de mai multe feluri, personalitate, inteligenta sociala, etc.
Gasesti mai multe aici: http://www.la-psiholog.ro/teste-psihologice/teste-de-personalitate
Daca vrei sa te consideri mai proasta, poftim, trece-le. Testele astea nu demonstreaza nimic dupa parerea mea.
Nu prea poti sa faci teste IQ exacte. Pe net nu prea sunt. Dar de ce vrei sa faci asta? Sa vezi cat de desteapta esti? Nu in asta se masoara...
Ce scriu eu, ce intelege Edllesu, ba jenius, nu vreau sa vad cat de desteapta sau proasta sunt, vreau teste care s-au dat si la limpiada stii, cu intrebarea 1. Ce este memoria. 2 care e relatia dintre memorie si imaginatie. Aoleo cum te-ai descurca in viata
Din nou, am specificat clar NU teste IQ. Citeste comentariul ce i l-am dat lui Edless.
Mersi, dar nu ai inteles, nu vreau teste de personalitate, ci teste care s-ar fi dat la concursuri, poate nu m-am exprimat eu bine, de exemplu, concursuri nationale de psihologie.
Observ ca toata lumea de aici a dat raspunsuri pe care nu le-ai vrut
Nu cred ca cineva de aici te poate ajuta mai mult decat o face internetul, cauta mai atent, nu ai cum sa nu gasesti.Bafta!
Toate ca toate, dar testele psihologice? Nu ai rezolvat nimic?
Curiosul999 întreabă: