| 7Young a întrebat:

Imi puteti explica cum se face 6 radical din 3 impartit la radical din 2

6 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Inceaca sa inveti la scoala! pe aici nu se fac teme. Citeste: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#12

| Mosotti a răspuns:

Omu cere ajutorul si tu zici la caterinca.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Mosotti):

Apoi am aflat ca sunt intrebari care se pun cand te duci la bar! Multumesc ca m-ai luminat!hee hee

| Mosotti a răspuns (pentru Salontanul):

A avut noroc ca a preluat ce i-am zis inainte sa se stearga raspunsul, asa ca e f okey. Eu cam ajut omul instinctiv, asa am fost educat. Dar cu alta ocazie o sa procedez eu altfel.
Am fost si eu intr-o situatie asa in clasa 5-a, desi trebuia sa stiu sa fac un exercitiu, nu stiam, trebuia sa-l fac pana maine la scoala.

A chemat mama pe meditatorul care era usa in usa cu noi si zice "nu ti-l fac, trebuia sa stii sa-l faci".
Pai ma nene, daca nu stiu, ce sa fac acum? Mama ii tinea trena.
A trebuit sa plec la un coleg si ala omu m-a ajutat, deci un copil de 11 ani gandea mai bine ca mediatoru care avea 24 de ani.

Ca trebuia sa invat, vedem apoi, eu trebuia sa iau nota maine, adica nu iau eu maine 3 ca sunteti voi dusi cu barca.
Bine, colegu mi-a si explicat, nu l-a facut asa pe muteste, si a explicat mai bine ca meditatorul meu.

Nu stiam sa-l fac ca nu intelesesem, nu ca nu voiam sa invat.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru Mosotti):

In principiu ai dreptate dar pe acest site sunt interzise temele scolare. Noi romanii mergem dupa principiul: "Vrem o tara ca afara, dar sa fie ca la noi". De ce sa nu respectam regulile "casei" in care am intrat?

| Mosotti a răspuns (pentru Salontanul):

Ai dreptate, sa respectam regulile, dar nu stiu, am in inconstient acolo ca trebuie sa ajut, o sa incerc sa respect regula cat se poate.
Dadeam la copiat si in facultate, s-a prins profu de mate si m-a luat in cancelarie la trei, ca prostii copiau parca poza cum scriam eu pe foaie, daca taiam ceva taiau si ei.

Dupa aia cand s-a dat restanta, eu nu mai eram acolo, si profu i-a zis aluia "X nu mai e aici, sa vedem ce faci".
Pai nenicii destepti eram, ii transmiteam prin casca, muream de ras, el avea camera din aia tip nasture si mergea treaba ca unsa.
Ptr ca omu avea nevoie de diploma si atat, in rest era capabil, a iesit un programator f bun, deci nu am ajutat o lepra puturoasa, ca daca era asa nu-l ajutam, pentru ca nu incurajez leprele.