| ZoeyMe a întrebat:

Imi puteti face o mica istorie a mijloacelor de transport? Va rog destul de scurta nu mii de randuri copiate de pe net si nu cu multe amanunte. Funa!

2 răspunsuri:
| atoatestiitoarea a răspuns:

La inceput s-a folosit ca mijloc de transport mamutul. mamutul era un fel de autobuz primitiv, care putea sa transporte pâna la 35 de persoane cu bagaj cu tot; pentru acceleratie se folosea de obicei un brontozaur, care fugarea mamutul. Dupa ajungerea la destinatie, brontozaurul se elimina prin metoda sulitelor imbibate de cianura de potasiu. Dupa folosirea elefantului, camilei, dormaderului asinului, catârului, magarului, calului, s-a descoperit roata Cu ajutorul acesteia s-a inventat mijlocul de trasport numit sareta ce avea doua roti Aceasta era actionata de un animal la alegere din cele citate mai sus Se organizau si concursuri de viteza pâna in ziua când un destept a mai adaugat doua roti si ainventat caruta, mijloc de transport larg folosit si-n zilele noastre Caruta s-a perfectionat si modernizat si nu mai e nevoie sa fie trasa de vreun animal ca o misca petrolul prelucrat, care polueaza atmosfera si creaza viitoare cauza a distrugerii umanitatii adica efectul de sera Un barbos vestit din evul mediu care a trait ultimii ani in Franta in castelul Amboise, a inventat delta planul Alt barbos tot in Franta Jules Verne, a explicat bazele construirii balonului, hidroavionului, rachetei cosmice. Dar prima racheta a facut-o un ruznac, unul Tiolkovski care l-a trimis pe Gagarin sa fotografieze pamântul de-acolo de sus. Sucariti, americanii au chemat pe cel mai mare regizor al lor si au comnadat filmul Primul om pe Luna, care desi cacialma, a functionat perfect, unii cred chiar si-acum ca Amstrong (care a innebunit când i s-a spus ca e o farsa) ar fi pus laba pe praful lunar trecând fara nicio problema prin bariera de radiatii nociva ce incoanjoara pamântul. Viitoarele mijloace de transport care inca nu s-au inventat ar fi: -teleportarea prin dezintegrarea materiei si reconstituirea ei -calatoria in timp (vezi experienta lui Tesla din 1944) -deplasarea virtuala (mai greu de xplicat, n-am timp ) F U N D I T A A AAAAAAAAAA

| OannaxD a răspuns (pentru atoatestiitoarea):

big up pentru efort rolling on the floor)).