Buna! Uite cam ce am citit eu in ultima vreme, poate iti plac:
o Mana stanga a lui Dumnezeu~Paul Hoffman
o Tristeti de sucub~Richelle Mead
o Casa de sticla~Rachel Caine
o Ingerul noptii~Becca Fitzpatrick
o Invocarea~Kelley Armstrong
o Cartea fara nume~Anonymous
Bineinteles, si cu [,] continuarile aferente.Cam asta am citit in ultima luna.
Acum, o lista cu programul meu de lectura pe vara asta:
o Capcana~Sarah Wray
o Spulbera-ma!~Tahereh Mafi
o Fata de hartie~Guillaume Musso
o Kissed by Death~Tara Fuller
o Cele treisprezece motive~Jay Asher
o Sange albastru~Melissa de la Cruz
o Bestia~Alex Flinn
o Blestemul focului~Chloe Neill
o Nascuta la miezul noptii~C.C. Hunter
o Uratii~Scott Westerfeld
o Experimentul Angel~James Patterson
o Touch~Jus Accardo
o Eu sunt Numarul Patru~Pittacus Lore
o Evermore~Alyson Noël
o My soul to take~Rachel Vincent
o Ember~Madison Daniel
o Faust~Johann Wolfgang von Goethe
Nu am inclus cartile pe care sunt obligata sa le citesc pentru ora de romana. Vreo doua dintre ele nu sunt traduse in romana, asa ca daca vrei sa le citesti, fa ca mine si..nah! citeste-le in engleza.
Poate gasesti ceva ce-ti place! Spor la citit!
Eu citesc Secrete societatilor secrete de Michael Streeter, e o carte de nota zece! Acum depinde ce iti place... Oricum iti recomand aceasta carte, e foarte interesanta, dar nu e pentru toate varstele, adica e cam grea.Acum depinde, cati ani ai?
Las si o poza:http://www.google.ro/......tp?/imgres
Am 17 ani.Am auzit de cartea aceasta si am vrut sa o cumpar la un moment dat...dar am renuntat!
Cred ca o s-o citesc online.
2 ) daca te intereseaza genul acesta... cartile lui erich von daniken le-ai incercat?
Pacat,e o carte super interesanta! Si nu nu am citit inca Erich Von Daniken pe viitor imi propun sa citesc.
Sa-mi spui ce ai citit din ele si cum ti s-au parut.Nu de alta, dar poate citesti ceva inaintea mea si sa-mi fac o parere.
Nici eu, insa am vazut filmul si cred ca vei citi o carte destul de frumoasa. Apropo, iti pun acum un link, pentru ca inchid computerul si uit alta data:am gasit una din acele carti, mai am putin din ea.Sii,personajul principal, naratorul este baiat, un aspect care mi-a placut, nu prea am mai intalnit asta, plus ca e amuzant sa vezi cum gandesc.
http://www.scribd.com/yunite11/d/86489741-Ember-Madison-Daniel
Pa!