- pentru ca mie nu imi poti spune ca totul a aparut din nimic
- pentru ca zilnic se intampla minuni sub semnul stiintei, norocului sau intamplari
- pentru ca exista oameni care au o relatie stransa cu Dumnezeu si care au vise care se implinesc (cunosc astfel de pameni si am auzit si vazut cu ochii si urechile mele ca s-a implinit)
- pentru ca ceea ce il priveste pe Isus Hristos, el e mentionat si in istorie si in alte religii ( ca un prooroc cei drept, dar e mentionat )
Dumnezeu este viata! doar pentru ca nu il poti vedea sau auzii. nu inseamna ca nu exista. este exact ca si... bine., rau. Intuneric si Lumina. Dumnezeu este totul
Dau un singur argument: numai ca unul de conditie umila, in plan intelectual, se intreaba, face cat 1000argumente. Apuca-te de alte meserii la mintea ta, nu pierde vremea cu intrebari savante.
Raspunsurile sunt luate undeva de pe internet sau le-ai gandit tu?
Daca te referi la mine, sunt lucruri pe care le-am vazut sau auzit. Prima e spusa de un coleg in clasa a 9-a a doua de profesorul de istorie anul asta a 3-a de iubitul meu si in ceea ce priveste 4 unele lucruri sunt mentionate la materii ca: istorie, romana, isoria evreilor, religie (budista nu doar crestina)
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Sjhxjcks întreabă: