Salut Mihaela_Cristian_1985,
Lungimea acestui fluviu este de aproximativ 2.860 kilometri! Acesta însă crește cu 15 cm pe an!
Mulțumesc,
20.000 km? Adică jumătate din circumferința Pământului?
Nici dacă ar avea izvorul în cel mai vestic punct al Europei și s-ar vărsa în Marea Japoniei nu ar avea mai mult de 10.000 km.
Ba daca nu sti de gluma nu mai corecta eu doar am facut o gluma you are a *** stupid
Daca vroiai sa faci o gluma, ar fi trebuit sa spui ca lungimea Dunarii este "cinci ani-lumina". Intelegi diferenta? Trebuie sa fie evident ca e o gluma, altfel lumea se intreaba daca faci o gluma sau chiar crezi ce spui.
Poate ar trebui sa cauti o carte, "Humour for dummies". Cu siguranta exista.
Iar eu ți-am explicat că problema este la tine: TU nu știi să faci o glumă. Și dacă tot vorbim despre lucruri pe care nu le știi, nu stai prea bine nici cu limba română.
Dar este ok, poți să te oprești din vorbit. Și din glumit.
:-)))
Ok, adaug si limba engleză pe lista lucrurilor pe care nu le stăpânești. Vorbești engleza ca un chinez care a trăit jumătate de viață în Cecenia.
Ma ia aratami cum vorbesti tu engleza sa vad daca vorbesti corect
Cred că nu ești încă pregătit pentru o limbă străină. Arată-mi tu mai întâi că știi cum se folosesc cratimele și virgulele.
Dupa nume se vede ca esti un copil care nu are ce face decat sa se ia de oameni pe tpu.ro
Am discutat până acum despre geografie, despre umor, despre limba română și despre limba engleză. Ai "picat" la toate.
Ești sigur că vrei să continuăm discuția și pe alte teme?
Deci tu știi să cauți pe google "TPU" și să apeși să pui o întrebare și să o scrii dar nu știi să pui direct ceea ce cauți pe Google. E paradoxal, la fel ca idioțenia.
anonim_4396 întreabă: