Asa este. la mine la scoala ca un profesor sa poata scadea media unui elev trebuiau sa mai fie de acord alti doi profesori, dar la toata clasa? ASTA E CULMEA(nu ca nu te-as crede)
in locul tau mi-as aduce mama la scoala ca sa discute cu profu respectiv. apropo cand a aflat (daca a aflat) mama/diriginta nu a facut nimic?
Ba are voie, din moment ce i-aţi acoperit, chiar dacă fără să vreţi, pe ăia care sunt de vină. Mai bine vorbiţi între voi şi-i spuneţi dirigintelui cine sunt vinovaţii, asta dacă nu cumva vă convine să aveţi toţi nota scăzută la purtare.
Din păcate are voie, pentru că nu se știe încă vinovatul, nu aveți camere video?
Astăzi este o şedinţă cu părinţii pe tema asta. Şi da, e culmea, la toată clasă. Deaia am şi spus în întrebare că nu cred că are voie să scadă la toţi, mai ales 2 puncte.Si vroiam şi părerea voastră dacă are voie să scadă sau nu. Sper că se rezolve la şedinţă. Mulţumesc pentru răspuns.
Are voie sa faca asta.A fost lipsa de respect din partea tuturor din clasa.Acum o trageti toti pentru cativa.
Ai dreptate, parintii tai ar trebui sa mearga la director si sa reclame fapta facuta
Pina la 7 este la latitudinea dirigintei sa fixeze notele la purtare, nu ale unui profesor.
De la 7 in jos notele se discuta in consiliul profesoral.
In cazul tau, profesorul are voie si dreptul sa ceara scadearea notei la purtare la toata clasa. Dar diriginta nu o va face. Probabil urmeaza o ancheta si vor fi pedepsiti doar vinovatii. Si daca e sedinta cu parintii, asta se va intimpla foarte repede.
Dar nu-ti face griji. nu iti va ramane media asa. daca diriginta stie copiii cei mai buni din clasa( daca esti printre ei) nu va accepta asta. sper ca te-am usurat>
S-a rezolvat totul la şedinţă. Mulţumesc pentru răspuns.
aaaaaaaaaa14 întreabă:
Adi1987 întreabă: